reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2017

Ja już wolę się nie zastanawiać, co jest nie tak z tym wynikiem. Myślałam o dwóch opcjach - albo za mała różnica, albo za wysoki drugi wynik, chociaż norma jest niby poniżej 140, więc wtf? :)

Ja z supli ;) biorę witaminę D, kwasy omega 3 i kwas foliowy. Lekarz nie kazała mi brać żadnych witamin póki co, a nie chcę brać niczego na własną rękę. Staram się stosować zróżnicowaną dietę (mam taką rozpisaną przez dietetyka) i dostarczać wszystkich składników z tej diety właśnie.

W piątek wręczyłam mężowi nagranie z usg 3d - bardzo się ucieszył. Wrzuciłam na YT z dostępem dla osób, które mają link, więc jak macie chęć, to sobie zerknijcie ;)

reklama
Obejrzałam od początku do końca!! Rewelacja!! Jaka spokojna ta Twoja malutka [emoji171][emoji171]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja jestem w tym filmiku zakochana i stwierdziłam, że się z Wami podzielę ;)
Spokojna? Fika, wali mnie z piąchy. Lekarz aż się śmiał, że musi ją po całej macicy ganiać na tym USG :)

Oj znam bardziej aktywne dzieciaki podczas badań [emoji14] ja mam tym samym sprzętem robione usg, zawsze pani doktor przełącza mi na 3D, przeważnie nie widać nic :D albo noga na buzi albo plecy albo coś. :D

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no u nas wcześniej też tak było i nawet doktor nie przełączała na 3D, bo uważała, że nie ma sensu. A tutaj Mary chyba się zreflektowała, że dla Tatusia warto i pokazała i buźkę i wszystko inne ;)

Ola świetny filmik [emoji3] super prezent

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję <3

Fajny prezent ☺ ale powiem Wam dziewczyny ze dla mnie ta wersja w 2d duzo fajniejsza taki bobasek a ta w3d mnie przeraza jakos ale fajnie ze tak tez mozna zobaczyc.

reklama
Do góry