• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Obiad to rosół,kompot, pieczeń w sosie,piuuureeee ziemniaczane i gotowana marchewka. Na jeden raz nie dałam rady tyle. Ala znów pod lampami,bo mimo poprawy wyników jeszcze trzeba. Zmiażdżyła mi brodawki, będę potrzebować nakładek,ale damy radę. Bolą obie... Brzuch jak w 6 miesiącu, blizna boli, ciezko wstawać z łóżka...
Proszę,nie gniewajcie się,ze nie odnoszę sie do wpisów bo mimo,że czytam nie mam po prostu czasu, albo karmię,albi śpię, albo wizyta, badania etc... calujemy Was wszystkie i te podwójne i te rozpakowane! :-)

Załączniki

• FB_IMG_1494166617197.jpg
    FB_IMG_1494166617197.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 194
  • IMG_20170507_181017.jpg
    IMG_20170507_181017.jpg
    167,5 KB · Wyświetleń: 184
Obiad to rosół,kompot, pieczeń w sosie,piuuureeee ziemniaczane i gotowana marchewka. Na jeden raz nie dałam rady tyle. Ala znów pod lampami,bo mimo poprawy wyników jeszcze trzeba. Zmiażdżyła mi brodawki, będę potrzebować nakładek,ale damy radę. Bolą obie... Brzuch jak w 6 miesiącu, blizna boli, ciezko wstawać z łóżka...
Proszę,nie gniewajcie się,ze nie odnoszę sie do wpisów bo mimo,że czytam nie mam po prostu czasu, albo karmię,albi śpię, albo wizyta, badania etc... calujemy Was wszystkie i te podwójne i te rozpakowane! :-)
Trzymasz się dzielnie [emoji16]!
Ala to naprawdę chyba zaraz zacznie Ci raczkowac [emoji2] . Ideał różowego bobasa

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Martussa82 ale słodziak, napisz mi jak to jest po cc z kangurowanem,
od razu dają dzieciątko do piersi czy np, pozwalają tacie aby był ten pierwszy dłuższy kontakt skóry ze skóra

A mnie dziś Leoś wymorduje. Tak się wierci że masakra. Jakby za wszelką cenę chciał dziś wyjść i to przez pępek.
Wysadziłam kwiatki w doniczkach i mam niedosyt [emoji255][emoji259][emoji258][emoji254][emoji272][emoji258][emoji257][emoji253]. A tu przymrozki nadają...a ja już chcę mieć dożynki kolorowe na tarasie i żeby było dużo i gęsto i kolorowo i jeszcze raz dużo [emoji3]. I siedzieć z filiżanka kawy/piwem i podziwiać i wąchać... i niech mi tu motyle i [emoji219] przylatują i bzyczą [emoji7]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

@Martussa82 piękna Ala! A Tobie jakoś wybaczymy to, że tylko piszesz, a nie odnosisz się do naszych wpisów ;)

@Lalamido właśnie przez tę zezowatą pogodę powstrzymałam się od zakupu surfinii na balkon. Będę je ogarniała w przerwach w karmieniu młodej ;P

Ja dziś trochę oszalałam i stwierdziłam, że zrobię super niedzielny obiadek - naleśniki z farszem z kurczaka, papryki i cukinii, zapiekane pod sosem pomidorowym z serem żółtym. Taaakże obiad siedzi w piekarniku, będzie taki bardziej obiadokolacyjny. Jakoś długo mi się zeszło i zaraz mi nogi w dupkę wejdą ;)

reklama
@Martussa82 fantastycznie wyglądacie, mimo bóli i przemęczenia! [emoji7]
Gdzieś Ty tę swoją córcię w brzuszku zmieściła. :)

Natomiast - tam na tych szafkach masz swoje rzeczy dla małej? Znaczy, pieluchy - to tamto?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry