Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymasz się dzielnie [emoji16]!Obiad to rosół,kompot, pieczeń w sosie,piuuureeee ziemniaczane i gotowana marchewka. Na jeden raz nie dałam rady tyle. Ala znów pod lampami,bo mimo poprawy wyników jeszcze trzeba. Zmiażdżyła mi brodawki, będę potrzebować nakładek,ale damy radę. Bolą obie... Brzuch jak w 6 miesiącu, blizna boli, ciezko wstawać z łóżka...
Proszę,nie gniewajcie się,ze nie odnoszę sie do wpisów bo mimo,że czytam nie mam po prostu czasu, albo karmię,albi śpię, albo wizyta, badania etc... calujemy Was wszystkie i te podwójne i te rozpakowane! :-)
Dostał ją natychmiast po oczyszczeniu na klate!!! Potem,jak mnie zacerowali to zaraz dali ja na mnie i do piersi. :-)Martussa82 ale słodziak, napisz mi jak to jest po cc z kangurowanem,
od razu dają dzieciątko do piersi czy np, pozwalają tacie aby był ten pierwszy dłuższy kontakt skóry ze skóra
dokładnie, choć myślę ze nasze chudzinki szybko wrócą do formy,Jak już się rozbakujemy to założymy nowy wątek na forum o odchudzaniu [emoji16]. Taka grupa wsparcia [emoji12]
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom