Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I kiepsko z żarciem? EchTak, na Żelaznej ')
Ja jem truskawki od tygodnia bo w moim osiedlowym sklepiku sprzedają i są pyszne [emoji16]. Nie wiem skąd je biorą ale to nie te chińskie [emoji7]Zaliczyłam dziś truskawki!!
Znalazłam takie które wyglądały i o dziwo smakowały !! jak prawdziwe. Także wstępnie zaliczone :-)
Ja miałam najlepsze jedzenie w MSWIA [emoji41] raz do roku na kilka dni tam stacjonowałam ale trzeba było się nakombinować. Obiady były dwudaniowe np zupa z mieszanki mrożonej warzywnej (wszystkie zupy wyglądały tak samo) a na drugie jakieś mięso polane ... uwaga... zupą [emoji23] . Ale grzecznie od Pani Zosi trzeba było obiadek zabrać i zachwalac że ciepłe... następnie wywalać wszystko do kibla.Nic mi nie mówcie! Ja po okropnym obiedzie szpitalnym mam ochotę na tort czekoladowy!!!
Słuchajcie ja nie czaję o co chodzi z tymi naszymi ciażami. W 32 tygodniu mały pchał się na świat i miałam leżeć... to leżałam. Dorwałam leżąc do 34, 36, 38 tygodnia i kiedy teraz latam jak pochybana, wszędzie pieszo, targam zakupy z bazaru to wiecie co się dzieje .... nic się kurde nie dzieje [emoji34] . Synowi odechciało się wychodzenia... w życiu nie zrozumiem facetów!!! Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom