Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gulba- już się śmieje w głos?? Czad! U nas dopiero od niedawna uśmiechy i to nie za często. Zazwyczaj rano nas uraczy i trochę wieczorem, w ciągu dnia niekoniecznie. A między naszymi maluchami tylko dzień różnicy! Wiki jeszcze czasem nie może utrzymać wzroku na mnie, mocno musi się postarać
Żółta kupa to ok, grudki to problem z trawieniem białka z Twojego mleka (przejdzie samo ok. 3 m-ca ale ponoc pomaga na to Delicol, nam nie pomogł) a wodnista kupa jak się powtarza to biegunka. Proponowałabym Ci skonsultować to z pediatrą. I karm dużo, żeby się Gabryś nie odwodniła.Hej[emoji16] ja mam pytanko w temacie kupek, u nas mała robi takie żółte i czasami są grudki białe ale te kupy wsiąkają w pampersa i zastanawiam się czy nie powinny już być bardziej gęste i każdy pampers jest brudny, czasami tak delikatnie tylko od bączka. mała ostatnio tak mocno stęka jakby zatwardzenie miała, ale jak już wysteka to w pieluszce jest luźna kupa. Już sama nie wiem czy panikuję bez sensu czy tak jest ok...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko jest ok [emoji16] u Leona jest tak samo.Hej[emoji16] ja mam pytanko w temacie kupek, u nas mała robi takie żółte i czasami są grudki białe ale te kupy wsiąkają w pampersa i zastanawiam się czy nie powinny już być bardziej gęste i każdy pampers jest brudny, czasami tak delikatnie tylko od bączka. mała ostatnio tak mocno stęka jakby zatwardzenie miała, ale jak już wysteka to w pieluszce jest luźna kupa. Już sama nie wiem czy panikuję bez sensu czy tak jest ok...
Hej[emoji16] ja mam pytanko w temacie kupek, u nas mała robi takie żółte i czasami są grudki białe ale te kupy wsiąkają w pampersa i zastanawiam się czy nie powinny już być bardziej gęste i każdy pampers jest brudny, czasami tak delikatnie tylko od bączka. mała ostatnio tak mocno stęka jakby zatwardzenie miała, ale jak już wysteka to w pieluszce jest luźna kupa. Już sama nie wiem czy panikuję bez sensu czy tak jest ok...