Gosiaczek1202
Fanka BB :)
Pyszny obiadek w szpitalu byl .warunki bdb bo na sali lazienka.Nowoczesny sprzet w postaci fotela obnizanego.Na takim to moge lezec.Coprawda nie kazda polozna delikatna ale czego sie nie zrobi dla maluszka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet tygodnie inaczej licza moja lekarka srednia z m i usg a tutaj licza od czasu miesiaczki.I mowia 33 tydzien.No ale przynajmni3j troche od d9mowych obowiazkow odpoczne.Skoncza sie codzi3nne obiadki dla tatusia i codzienne sprzatanie .Ale musze sie za wyprawke ostro wziac.Bo tesciowa mi mowi a masz czas jeszcze.A ja jej mowi ze brak mmi sil a nie czasu.I malym nie bardzo sie chciala zajac bo ona taka zm3czona a tesc teraz wraca pozno i caly dzien z mlodym .Za to moja mamusia na medal.Przywiezcie wnusia do mnie bezproblemowo.Tesciowej mlodego daje jak sobie ona zazyczy po wczesniejszym upewnieniu sie ze jest zdrowy.echh i czlowieku nie denerwuj sie
Dzieki Brzuszkowa, to sie dobrze zapowiadaSama jestem z 04.04. więc będziesz mieć fajne dzieckoPomimo, że to baran, który jest uparty, zaborczy, samodzielny i ambitny, to ciepłe i sympatyczne osoby
. Też właśnie chcę zaprosić gości na Wielkanoc i jednocześnie odprawić urodziny, ale wolę sama wszystko przygotować... Jedynymi pomocnikami to pewnie będą to mąż z córką
No ale termin mam na połowę maja, to też mi to lepiej poogarniac
![]()