Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem juz na patologi ciazy.pojechalam zgodnie ze wzkazaniem mojej ginekolog do jednego szpitala.A tam po stwierdzeniu 2 cm rozwarcia do i nego kazali jechac.Dobrze ze maz samochodem podwiozl .w drugim zrobili ktg zbadali i stwierdzili ze brak rozwarcia a ze skurcze nie porodowe tylko przepowiadajace to czego bola tak mocno.Widac co szpital to inne podejscie.mam nuz ktg a wzymon wierci sie jak oszalaly.Jestem po raz pierwszy w tym szpitalu i mam mile odczucia.Jak mnie badala lekarka to delikatnie .wzzystk9 mi tlumacza .czysto schludnie i przyj3mnie nie to co w tym co wczesniej bylam.Jak mi helga wephala piesc do krocza mojego biedn3go to myslalam ze jej zasune z kopyta swojego spuchnietego.
Gosiaczek to informuj na biezaco, na pewno zaraz będzie lepiej.
Aniolek 678 trzymam kciuki
Ja tez się nie mogę juz doczekac, a moj termin poczatek kwietnia, zaraz po świętachdlatego choc wyprawiam swieta to wszyscy mi pomoga z gotowaniem
![]()
No ale termin mam na połowę maja, to też mi to lepiej poogarniac Ech. Jestem po wizycie. Dziś do szpitala muszę jechać. Mam skrócona szyjke o połowę w 2 tyg. Do tego zle wyniki krwi...;( jedyne pocieszenie że szyjka niby zamknięta...Ale ma 2,6cm podobno. Jest zaskoczony że taknszybko zmiekla i się skrócila. Mam nadzieję,że donoszę dzidzie(((( aaaaa myślałam że będzie do końca dobrze.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka