Dzień dobry
@Brzuszkowa no my żyliśmy praktycznie miesiąc bez mebli bo jak byłam w szpitalu to M zrobił remont w pokoju ale na szafę trzeba było czekać ale wczoraj u rodziców bylam do wieczora i jak wrocilam to już była złożona teraz tylko się meczy z komoda ale skonczy pomyje mi to i juz powoli będzie można coś poukładać także trochę mi ulżyło że jednak zdążę
@MB91 u mnie crp ciągle jest podwyższone i mój gin podejrzewa że od pessara robi sie jakiś stan zapalny i dostałem duomox przed czwartkiem mam powtórzyć crp jak antybiotyk nie pomoże i wynik będzie podwyższony to gin wyciągnie mi pessar.
@Nan90 u mnie też termin na 25.05 ciekawe która pierwsza się rozpakuje? A z tej listy co wrzucilas to moja jest na 17miejscu.
@minka88 ale super gratuluje

dużo zdrówka dla was, fajnie że miałaś taki szybki poród.
@Blondynka1988 u nas na początku miała być Iga ale ostatnio zastanawiamy sie nad Oliwia i chyba tak zostanie.
@Nan90 cążki mam z pierszej ciąży jeszcze tomme tipe już 6lat i dalej są ok nawet ja zaczelam ich używać bo są poręczne ale dla maleństwa nowe teraz musze kupić i też bym brała z tej firmy.
@basia89 ja będę szczepic w pierwszej dobie. A później normalnie wg kalendarza szczepień i raczej płatnymi, starsza była szczepiona platnymi i wszystko było dobrze.
Dobra zbieram się wkoncu z łóżka, M meble złożył i sprząta a ja cos lekkiego może ogarne a później do taty na urodziny pojedziemy. Miłego dnia