Blondynka1988
Fanka BB :)
@Angela3aa płaciłam 32 zł za GBS. Gdyby wyhodowali to przy odbiorze bym dopłaca 15 zł za antybiogram. Tak zostałam poinformowana. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Angela3aa płaciłam 32 zł za GBS. Gdyby wyhodowali to przy odbiorze bym dopłaca 15 zł za antybiogram. Tak zostałam poinformowana.![]()
U nas ojciec dziecka nie moze wejść na sale.. Nie chcą stresowac innych mam, ze cos jakis obcy mezczyzna zobaczy czy cos. U nas jest pokoj gdzie mozna wyjść zdzieckiem.Dziewczyny jak to jest przy cc czy dziecko może byc kangurowane przez tate? i co z tą mazią poporodową?? jedni mówia zeby poprosic zeby nie myc a inni ze nie ma to znaczenia... jejku tyle jest takich rzeczy ze juz sie gubie i boje sie ze zrobie cos zle
@Angela3aa mi ginekolog pobrała w gabinecie i kazała oddać w laboratorium w szpitalu.![]()
Wizyta standardowo kosztowała 150 zł![]()
U nas ojciec dziecka nie moze wejść na sale.. Nie chcą stresowac innych mam, ze cos jakis obcy mezczyzna zobaczy czy cos. U nas jest pokoj gdzie mozna wyjść zdzieckiem.i tatus moze wziąć na raczki raczej nie kanguruje w szpitalu bo nawet nie ma gdzie
w sumie to dobrze bo np nie chciala bym zeby facet byl jakiejs kobiety a np ja wstaje po Cc i wszystko sie leje, boli i wogole i myśleć ze ktos cos zobaczy.. A o mazi tzn ?
pocieszam się że zostało już tylko 5 tygodni bo mam ochotę wszystkich udusić w domu
trochę sobie ponarzekalam
u nas w Uk nie kapia dzieci po porodzie wogole nie kapia w szpitalu my naszych synkow kąpalismy w 3 dobie z tego co pamietam a urodzili się bez żadnej mazi
szczerze to tyle dzieci koleżanek widziałam po porodzie i nie pamiętam żeby któres było w mazi