Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozstępy to kwestia genetyki a nie smarowania odpowiednimi kremami, można ewentualnie zmniejszyć kremami ich widoczność. Ja od początku się smaruję a mam, ale ma moja mama i moje 4 siostry, więc wiedziałam, że to nieuniknione. Siostra męża niczym się nie smarowała i nie ma, ale jej mama też nie maNa blogu Mamaginekolog kiedyś o tym pisała i wyjaśniała jak to działa
jeśli masz mieć, to choćby nie wiem jak drogim kremem się smarowała i tak będziesz miała
![]()
Masz do tego prawo oczywiście, ale jak pisałam, ja w tej kwestii zgadzam się z Mamąginekolog, też ma wiedzę popartą dyplomami i z moich obserwacji oraz tego, co mówią bliskie mi kobiety stwierdzam, że ma rację. Siostra smarowała się od początku ciąży bio-oilem i palmersem, nawilżenie miała skóry duże, przytyła bardzo niewiele, a rozstępy ma ogromneNie zgodze sie z Toba, z mojej wiedzy, a pod tym wzgledem mam ja bardzo pokazna, uwienczoną dyplomem, wiem ze ogromny wplyw na to azeby nie powstaly, nawet mimo sklonnosci genetycznych, ma wplyw to czym i w jaki sposob bedziemy skore smarowac. Im bedzie bardziej elastyczna dzieki odpowiedniemu nawilzeniu tym wieksze szanse ze nie powstana.