reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2018

@Megee a powiedz duzo mialas tych etyrtocytow? odczuwalas jakis dyskomfort w zwiazku z tym?
Nie miałam zdanego dyskomfortu i myślę że możesz spokojnie zaczekać. Moja gina nie panikowała za bardzo, powiedziała że trzeba powtórzyć badanie za parę dni no i ten posiew zrobić. Moj wynik przed kuracją - erytrocyty świeże 5 - 10 W.P.W.

reklama
Hej dziewczyny:) kolejny dzień bez mdlosci:)
Czy ja jestem zbyt wymagajaca? Moze od poczatku codziennie sprzatam gotuje zajmuje sie dzieckiem i wogole.. Narzyczony ma zawsze sniadanie obiad kolacjie.. Ciągle siedzę w domu nie chodze po kolezankach.. A on pracuje chodzi po kolegach jezdzi na moto.. Nie ma czasu dla mnie.. Chciala bym zeby mnie obciazyl .. Zeby nawet w niedziele wziął syna gdzies zebym odpoczela.. On nie rozumie nic.. Bardzo sie poklocilismy...:\ ciagle go nie ma a ja naprwde padam:(
On nie rozwaza żadnych argumentow:\ pojade sama chyba do mamy na weekend a on niech zostanie z małym i zobaczy jak to jest ..dobre rozwiązanie?
Perfekcyjne /;/0

@Jetkaa z dnia na dzień życia nie zmienisz. Nie mozesz teraz od narzeczonego wymagać jeśli do tej pory byłaś jego służącą. Taka rewolucja zawsze będzie prowadziła do buntu i wielkich kłótni i właściwie do niczego nie prowadzi. A Wy chcecie przecież być razem, prawda? I (przepraszam, że to pisze) niestety sama jesteś sobie winna, bo zrobiłaś z niego księcia, teraz nie tak łatwo będzie Tobie zostać księżniczką. Ale wszystko jest do zrobienia, w procesie, musisz jasno i rzeczowo mówić o swoich oczekiwaniach i przestać usługiwać. Związek polega na wzajemnym dawaniu i nie może być tak, że dla jeden osoby nic się nie zmienia a dla drugiej wszystko. Ale Ty o tym wiesz :). Spokojnie, wdech wydech i zacznij zmieniać swoją pozycję!

@Jetkaa z dnia na dzień życia nie zmienisz. Nie mozesz teraz od narzeczonego wymagać jeśli do tej pory byłaś jego służącą. Taka rewolucja zawsze będzie prowadziła do buntu i wielkich kłótni i właściwie do niczego nie prowadzi. A Wy chcecie przecież być razem, prawda? I (przepraszam, że to pisze) niestety sama jesteś sobie winna, bo zrobiłaś z niego księcia, teraz nie tak łatwo będzie Tobie zostać księżniczką. Ale wszystko jest do zrobienia, w procesie, musisz jasno i rzeczowo mówić o swoich oczekiwaniach i przestać usługiwać. Związek polega na wzajemnym dawaniu i nie może być tak, że dla jeden osoby nic się nie zmienia a dla drugiej wszystko. Ale Ty o tym wiesz :). Spokojnie, wdech wydech i zacznij zmieniać swoją pozycję!
Dziękuję dałaś duzo mi do zrozumienia:) tak chyba bede robic krok po kroku... Faktycznie nic nie wymagalam od niego bo tak został wychowany.. Górale.. :\ pogadam z nim pozniej jak wroci jak to nic nie da pojade do mamy na weekend ja odpocznę a on sam będzie z synem i zobaczy jak to jest..

Jetkaa, pomysl bardzo dobry. I z kolezankami tez sie umawiaj raz na jakis czas. Wyznacz zadania jakie twoj facet ma w domu poza tym. Oni sa czasem malo domyslni, ale faceci to zadaniowcy;)
Dla mnie nie do pomyslenia, zeby chlop w domu nic nie robil, a nawet sie dzieckiem nie zajal.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Jetkaa, pomysl bardzo dobry. I z kolezankami tez sie umawiaj raz na jakis czas. Wyznacz zadania jakie twoj facet ma w domu poza tym. Oni sa czasem malo domyslni, ale faceci to zadaniowcy;)
Dla mnie nie do pomyslenia, zeby chlop w domu nic nie robil, a nawet sie dzieckiem nie zajal.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Zaczne tak robic bo jednak za pare miesięcy bede miala dwojke dzieci i nie dam rade sobie sama:\ ciezko go będzie nauczyć ale dam rade.. Bo dziś to bardzoo sie poklocilismy... Ehhh

Do góry