Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze zapytaj czy mozesz nagrac bo bardzo chcesz pokazac tacie dzieckaNo wlasnie kurcze:\ prywatnie jak bylam to moglam a tak to nie wiemza wczesnie jest zeby narzyczony mogl isc ze mna..ehh a osobnego nie ma monitora zeby nagrac
bo to starszy szpitalny sprzęt.
@KasiaRo daj przepis na te kotleciki z kaszy i batataWidze, że się bardzo zdrowo odżywiasz
Ja też się staram, choć nie zawsze wychodzi
![]()
No wlasnie kurcze:\ prywatnie jak bylam to moglam a tak to nie wiemza wczesnie jest zeby narzyczony mogl isc ze mna..ehh a osobnego nie ma monitora zeby nagrac
bo to starszy szpitalny sprzęt.
200 g kaszy jaglanej
1 duzy lub 2 srednie bataty
1 posiekana cebula
2 lyzki maki (dowolnej)
Przyprawy: slodka papryka, ostra papryka, chilli, kumin, pietruszka, posiekana kolendra (i co tam jeszcze kto lubi do smaku)
Przepis jest weganski, wiec bez jajka, ale mozna dodac, bo inaczej kotleciki sie rozwalaja.
Kasze gotujesz wg przepisu na opakowaniu. Batata myjesz, kroisz na pol i pieczesz do miekkosci. Po upieczeniu wydrazasz miazsz i mieszasz go z kasza, cebula oraz maka (jajkiem) i przyprawami. Formujesz kotleciki i pieczesz na papierze w piekarniku na 250 st ok 20 min z jednej strony i 20 z drugiej (az z wierzchu zrobi sie skorupka).
Smacznego
Dziękuję ślicznieZrobię na pewno jeszcze w tym tygodniu i dam znać jak wyszło
Tak sobie pomyślałam, że można założyć osobny wątek na fajne przepisy
Hmm?
![]()
![]()
Oki w czwartek bede miala pewno usgMoze zapytaj czy mozesz nagrac bo bardzo chcesz pokazac tacie dziecka
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wg mnie najlepiej zabrac faceta ze soba.