Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja sie dzis czuje kiepsko od samego rana a po pobraniu krwi to juz wogole slabo mi bylo mialam takie cosnienie krwi ze babki ledwo cos wydusily ze mnie nie mowiac ze za pierwszym razem nie trafila w żyle ja mam zawsze przygodyCzesc dziewczynymi brzuszek widac ale nie rosnie az tak szybko
widac ze cos się dzieje w brzuszku ale nie mam co porównywać
ale mi sie dziewczyny kręci w glowie:\ nie moge wstać z lozka bo mam wrazenie jak bym wypila cos:\
A jadlas juz cos??ja dzis tez nie za dobrze sie czuje, ppogoda brzydka od w dni caly dzien jezdzilam z chorym psem. Dzis juz nie mam sily na nic a tu dom posprzątać trzeba ugotowac:\ ehhh a strasznie kreci mi sie w glowie a nigdy nie mialam zawrotow glowy..Ja sie dzis czuje kiepsko od samego rana a po pobraniu krwi to juz wogole slabo mi bylo mialam takie cosnienie krwi ze babki ledwo cos wydusily ze mnie nie mowiac ze za pierwszym razem nie trafila w żyle ja mam zawsze przygody
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam ciśnieniomierza:\Jetkaa, cisnienie sobie zmierz.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Jadlam wzielam ze soba banana zeby od razu zjesc po badaniu i w domu zjadlam sniadanie jak wrucilamA jadlas juz cos??ja dzis tez nie za dobrze sie czuje, ppogoda brzydka od w dni caly dzien jezdzilam z chorym psem. Dzis juz nie mam sily na nic a tu dom posprzątać trzeba ugotowac:\ ehhh a strasznie kreci mi sie w glowie a nigdy nie mialam zawrotow glowy..
A mi się właśnie przypomniało, że dziś śniła mi się moja dzidzka ( płeć nieokreślona). Płakała bardzo a jak ja tylko wzięłam na ręce to się uspokoila, magia![]()
![]()
). Niemniej najgorsza jest rozłąka z rodziną. Trzymaj się. Już niedługo.
Jesteś mądrą kobietą, będziesz wiedziała co jest dla Was najlepsze.Cudownie, że wszystko dobrze.Dzień dobry.
@caltha bardzo trudny temat. Masz już sprawdzonego genetyka ?
Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze
Byłam dzisiaj po zwolnienie i przy okazji lekarz niż robił usg szybkie przez brzuch. Pierwsze w tej ciąży. Podejrzałam maleństwo jak fika. Wzrost 6,2 cm, przepływy i serduszko Ok.
Mam pozwolenie na spacery i basen.
Gimnastyka odpada
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom