Gosika88
Fanka BB :)
Ja mam,. Lekko brazowaDziewczyny, a macie juz te brozowa kreske?ja kurcze od kąd jem ten duphaston mam owlosiony brzuch hehe normalnie jak facet mam nadzieje że jak go skoncze jesc to zniknie mi to
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam,. Lekko brazowaDziewczyny, a macie juz te brozowa kreske?ja kurcze od kąd jem ten duphaston mam owlosiony brzuch hehe normalnie jak facet mam nadzieje że jak go skoncze jesc to zniknie mi to
![]()
Nie zgodzę się z tobą z wiekiem przemiana jest inna nie jadłam więcej niż zwykle. Nigdy nie miałam problemów z wagą, mam wrażenie że nawet mniej jadłam pilnowałam się. A jakieś 6lat temu nie zwracałam uwagi na to co jem a słodkie w tym dominowało i prowadziłam podobny tryb życia i nie tyłam. Po latach niestety potrzebny jest ruch i zmiana diety ale jestem nygus i tyle. Wystarczyło że miesiąc ćwiczyłam z Panią z Facebooka i już było widać różnicę a potem znowu to zaniechałam. Po tej ciąży już się nie poddam, będę z tym walczyć.Moja siostra długo i wiele razy sama walczyła z wagą i teraz pięknie schudła, już ponad rok trzyma wagę- pomógł dopiero dietetyk- dobrał dietę pod jej tryb życia i upodobania, wszystko ładnie rozpisał. Nie chodziła głodna, nie jadła nic czego nie lubi. Także polecam. Ja po ciąży jak nie utrzymam satysfakcjonującej wagi, to też idę.
Wielu pomaga już samo pilnowanie by jeść co 3h. I ważne by się nie głodzić, dużo pić i oczywiste ograniczyć słodkie, alkohol i przetworzone. Jak to mówią nie tyje się od ciąży, ani z powodu wieku- tyje się od jedzenia. Po prostu jesz nieprawidłowo i tyle. Bo dieta musi dostarczać odpowiedniej liczby kalorii względem trybu życia, być zbilansowana i zrównoważona, różnorodna i dopasowana pod schorzenia (typu problemy z tarczycą), alergie, nietoletancje
Masz juz siare? Oo a w ktorym tyg juz jesteś? Ja wlasnie mam kreske ale nie brozowa tylko owosiona heheJa się wagą nie przejmuję, bo mnie problem nie dotyczy, podobnie jak mały biust czy farbowanie włosów. Dlatego tycie 2 kg miesięcznie mnie nie przeraża. Może niekoniecznie cieszy, ale taka moja ciążowa natura. Zgubię w swoim czasie.
Kreski nie mam, poprzednio była późno i jasna (blondynki tak miewają), włochów też nie, za to siarę i owszem.
Masz juz siare? Oo a w ktorym tyg juz jesteś? Ja wlasnie mam kreske ale nie brozowa tylko owosiona hehetez tycie mnie nie przeraża jak moj mnie kocha i go pociagam to sie nie przejmuje
![]()

Hej Dziewczyny. Przepraszam, że mnie tyle nie było, ale mój mi kompa robiłPo USG prenatalnym i badaniu pappa wszystko jest ok. W 80% to synek. Zuzia wybrała imię Franciszek
No i chyba będzie mały Franio
Niestety prawdopodobnie i w tej ciąży mam cukrzycę ciążowąCzy u którejś z Was też już wykryto? Lepiej mieć wsparcie u innych słodkich mamusiek
Siary jeszcze nie mam. W pierwszej ciąży wystąpiła w 16tc. Kreskę miałam pod sam koniec ciąży, zobaczymy jak teraz, ale jakoś strasznie na nią nie czekam
Lekarz troszkę się obawia, bo mimo że jadłam jak smok to mało przybrałam na wadzę. Teraz jak będę na diecie cukrzycowej to pewnie jeszcze bardziej schudnę. No cóż...
Dzidzia ma 7,5 cmCórcia szczęśliwa, tata też
tylko matka ciągle głodna
![]()