• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2018

A ja pierwszy raz od blisko 4 tygodni wyszłam z domu [emoji3] Jedziemy właśnie z D. na grilla do mojego przyjaciela. Posiedzę na działeczce z największą przyjemnością powiem Wam [emoji16]

@Nan90 moja różnie - ma dzień taki, że kopie równo (i właśnie w oba boki brzucha - podejrzenie padło na kolanka) ... albo ma taki dzień jak dzisiaj, że tylko leniwie się „poprawia”[emoji3]

@caltha też chyba mam hemoroida .... [emoji849] Straszne to jest!

@Brzuszkowa współczuje sytuacji - na pewno nie jest Tobie łatwo ☹️ Z facetami tak jest... ciekawe czy znalazłby się odważny, który by się zamienił z nami [emoji5]

reklama
Dziewczyny mam pytanko, we wtorek chciala bym zrobic sobie rzesy ale czytalam ze na plecach nie wolno spac. I myślicie ze w 1.5h lezac na plecach mogla bym malej zaszkodzić?
Ja robię co 3 tyg i leżę normalnie na plecach. Pytanie tylko czy Ty dasz radę? W nocy tak samo śpię nie raz na plecach i nic małej nie jest:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry