Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to może rzeczywiście, w sumie jakby miał takie samo to po co brać to i to, właściwie logiczneAcard nie ma tego samego działania, tak tylko się mówi. Działa na innej zasadzie niż heparyna i głównie ma przeciwdziałać nadciśnieniu. Działa bardziej na mięśniówkę naczyń, a heparyna na krew.
Ja tez od 3dni mam katar i gardło boli. Wszystkie rodzą, a ja to dopiero chyba na koniec maja bo wątpię żebym urodziła w terminie.Cześć dziewczyny, ja już nie śpię. Amelka wróciła wczoraj z przedszkola z gorączką, teraz zaś ją ma... U męża też pierwsze oznaki przeziębienia. Ja nadal mam kaszel i katar. Przy kaszlaniu to dziwnie mnie w brzuchu kluje. Wczoraj prawa strona brzucha i wzdłuż żeber, dziś jeszcze górna część brzucha. Powoli się już martwię. Zastanawiam się czy by nie pojechać do lekarza... Tylko nie wiem do którego... Czy może na IP. Ale może przedzwonie do mojego gin, może i coś poradzi...
Niektóre z was miały przez jakiś czas katar... Jak długo go mialyscievgo i czy był on przezroczysty, czy żółty...?
Ach muszę coś już z tym zrobić. 2 tygodnie się męczę bezskutecznie, zarazajac wszystkich wokół
Jedne rodzą, a ja walczę z przeziębieniem...
Mój to cały czas, a dziś startuję z 39tc.Jejku tez Wam tak dzieci szaleja?? Mi dzisiaj 36tc sie zaczal a od kilku dni Mala jest tak aktywna ze az boli. Nie wiem jak ale jednoczesnie kopie w oba boki brzucha.![]()
Link do: Majówki i nasze dzieci - terminy, imiona, "wymiary" :)
Zrobiłam póki co taki temat, proponuję, żeby w odpowiedzi wpisywać tylko te dane (chyba, że jeszcze jakieś dodatkowe) i nie robić offów, będzie przejrzyściejwtedy zrobię tabelkę i jakoś ją podlinkuję, wstawię - nie wiem jeszcze jak
![]()
Życzę zdrówkaJa tez od 3dni mam katar i gardło boli. Wszystkie rodzą, a ja to dopiero chyba na koniec maja bo wątpię żebym urodziła w terminie.