Brzuszkowa
Fanka BB :)
Ja używam sab simplex i jest bezproblemowo... PolecamA czy któraś używa kropelek espunisan? Czy dzieci mają problem z wyróżnieniem?bo mam taki problem od wczoraj, musiałam czopka zastosować, albo może to po pr9biotyku tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja używam sab simplex i jest bezproblemowo... PolecamA czy któraś używa kropelek espunisan? Czy dzieci mają problem z wyróżnieniem?bo mam taki problem od wczoraj, musiałam czopka zastosować, albo może to po pr9biotyku tak?
Ja roznicy nie zauwazylam ale u mnie maksymalnie kolo 22 stopni w domu jest... Dom parterowy i dlugie okapy wiec slonce mi nie nagrzewa pokoiDziewczyny a Wasze dzieci przez ten upał tez robią takie gestrze te kupy? Jak było chłodniej robiła takie rzadkie a od kiedy jest tak gorąco robi takie geste
Ja mam raczej jednakowe. Spróbuj może czasowo jednakowo ściągać pokarm... Sama sobie ściągam tym sposobem 7-5-3 z każdej piersi i jest ok...Mamusie a wy tez macie ktoras piers większa od drugiej? Z prawej piesi mam 90ml mleka i jest ogromna i twarda a z lewej ledwo ledwo wyciskam 30ml... I widać juz ta asymetrie.. Nie wiem jak stymulowac te piers zeby dawala wiecej mleka..
Nie zgadzam się z tym wybudzanirm. Są sytuacje gdzie rzeczywiście trzeba dziecko budzić np niska masa urodzeniową, słabe przybieranie na wadze itp ale absolutnie nie dotyczy to wszystkich noworodków.
To nie musisz się martwić mi położna powiedziała że nawet do 14 dni może nie być kupy na kp.Piersia
Potwierdzam, moja położna to samo mówiła.To nie musisz się martwić mi położna powiedziała że nawet do 14 dni może nie być kupy na kp.