o`sophia
Fanka BB :)
ale super! Gratulacje!Mamy to![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale super! Gratulacje!Mamy to![]()
Dziekuje za zainteresowanie ❣ niestety żywa czerwona krew i to dużo bo juz kilka razy zmienialam tampona. Tak jak w okresieA jak sytuacja u Ciebie dziś ?
w poprzedniej ciąży podczas poronienia również nic mnie nie bolało nie miałam skurczy, odbyło się jak okres tylko bardziej obfity i kilka dni dłuższyDziekuje za zainteresowanie ❣ niestety żywa czerwona krew i to dużo bo juz kilka razy zmienialam tampona. Tak jak w okresieale co dziwne -NIC MNIE NIE BOLI ZADNYCH SKURCZY.. pewnie zacznie sie jutro.
Trzymam kochana kciuki za jutrzejszą wizytęJa jutro usg kontrolne jadę zrobić u tego doktora co ostatnio żeby sprawdził jak krwiak czy to od niego było plamienie czy co się dzieje.
Moj Doktor urlop,a nie chce iść na oddział.
O nieDziekuje za zainteresowanie ❣ niestety żywa czerwona krew i to dużo bo juz kilka razy zmienialam tampona. Tak jak w okresieale co dziwne -NIC MNIE NIE BOLI ZADNYCH SKURCZY.. pewnie zacznie sie jutro.
ściskam mocno i daje dużo siłyDziekuje za zainteresowanie ❣ niestety żywa czerwona krew i to dużo bo juz kilka razy zmienialam tampona. Tak jak w okresieale co dziwne -NIC MNIE NIE BOLI ZADNYCH SKURCZY.. pewnie zacznie sie jutro.
Trzymam kochana kciuki za jutrzejszą wizytę![]()
SuperJa już po wizycie. Mamytermin z USG 9.05 czyi 1 dzień różnicy od terminu z om.