TuAga
Fanka BB :)
Koniecznie skonsultuj się z endokrynologiem. Masz za wysokie TSH, tak do 2,0-2,5 powinnaś miećJa mam betę 3.8... ale póki co nie biorę żadnych leków, tylko kwas foliowy z Wit D i jodem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koniecznie skonsultuj się z endokrynologiem. Masz za wysokie TSH, tak do 2,0-2,5 powinnaś miećJa mam betę 3.8... ale póki co nie biorę żadnych leków, tylko kwas foliowy z Wit D i jodem...
Niby wiem, ale całe życie - w poprzednich ciążach też miałam w okolicy 4, ale ft3 i ft4 też w granicach norm (chociaż nie pamiętam już które krańce)Koniecznie skonsultuj się z endokrynologiem. Masz za wysokie TSH, tak do 2,0-2,5 powinnaś mieć![]()
Ja w pierwszej ciąży też miałam tsh 3 i nikt nic nie robił z tymNiby wiem, ale całe życie - w poprzednich ciążach też miałam w okolicy 4, ale ft3 i ft4 też w granicach norm (chociaż nie pamiętam już które krańce)
Boże podziwiam za to wczesne wstawaniew ogóle to dzień dobry![]()
Ja zawsze robie (co 2 tygodnie) tsh I ft4. Teraz dodatkowo zrobiłam anty tg i anty tpo bo dostałam też na to skierowanie.Dziewczyny bo już sobie zapomniałam co pasuje zrobić do endokrynolog tsh ft4 anty tpo, ft3 też?