sunflower21
Fanka BB :)
Miłej środy
Obudziłam się o 3:40 głodna aż mnie brzuch bolał
Ale jakoś udało się dospać 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się dzielnie, całe szczęście to krwiak, chyba najlepsza opcja przy krwawieniu, musi być wszystko dobrzeDzień dobry. U mnie smutne wieści troszkewczoraj czekając w kolejce u endokrynologa dostałam silnego krwotoku, całe szczęście, że to sie stało w szpitalu. Leżę na oddziale, podobno mam jakiegos krwiaka przy kosmowce? Dokladnie nic mi jeszcze nie mówili, czekam na obchód, lekarz wczoraj tylko, ze bedzie dobrze.
Dzidziusiowi serduszko wczoraj biło, wiec tyle dobrego. Nadal krwawie, ale już mniej niz ten krwotok, bo to byl jakis kosmos!
![]()
Trzymaj sięDzień dobry. U mnie smutne wieści troszkewczoraj czekając w kolejce u endokrynologa dostałam silnego krwotoku, całe szczęście, że to sie stało w szpitalu. Leżę na oddziale, podobno mam jakiegos krwiaka przy kosmowce? Dokladnie nic mi jeszcze nie mówili, czekam na obchód, lekarz wczoraj tylko, ze bedzie dobrze.
Dzidziusiowi serduszko wczoraj biło, wiec tyle dobrego. Nadal krwawie, ale już mniej niz ten krwotok, bo to byl jakis kosmos!
![]()
A właśnie,zapomniałam o tym anty tg,to sobie zrobię wszystko od razu na wizytę.Ja zawsze robie (co 2 tygodnie) tsh I ft4. Teraz dodatkowo zrobiłam anty tg i anty tpo bo dostałam też na to skierowanie.
Tak, TSH, ft3, ft4, anty TPO i anty TgDziewczyny bo już sobie zapomniałam co pasuje zrobić do endokrynolog tsh ft4 anty tpo, ft3 też?
DziękiTak, TSH, ft3, ft4, anty TPO i anty Tg![]()