floresence
Fanka BB :)
nmol/lA w jakich jednostkach?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nmol/lA w jakich jednostkach?
No to dobry prognmol/l![]()
DziękiNo to dobry prog![]()
Nie, koncowo udało się wypchnąć sn, chociaż miałam już wizje cesarki po 2 dniach męczarniA też miałaś cc? Bo nie pamiętam![]()
Mooooooge schować się pod kooooc!Maaam teee moc
![]()
Ja na razie nie wiem, co, gdzie i jakno lekarze tak to nazywają że się słucha serduszka ale na początku takie słuchanie na głośno może uszkodzić dzidziutka. Coś mi świta że to chyba podgrzewa i może go zabić ale nie jestem pewna czy to tak było. Ja wiem tylko że na pierwszych kilku wizytach widać pulsujący punkcik czyli serduszko. A później się już włącza dźwięk i słychać bicie serduszka. Obie te chwile są bardzo wzruszające![]()
Jasne, jesteśmy tu tez dla wasJa na razie nie wiem, co, gdzie i jakdobrze że Was mamy mamuśki
![]()
pożyczJa mam cały karton![]()
W pierwszej ciąży mega mi pomagały dziewczyny z naszego wątku wrześniowego w sumie do teraz mamy ekipę na prywatnym która działa o każdej porze dnia i nocy. Dobrze wiedzieć że ma się takie koło ratunkoweJa na razie nie wiem, co, gdzie i jakdobrze że Was mamy mamuśki
![]()