reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Ledwo się przywitałam a już muszę się żegnać 😭😭😭 Od paru dni miałam taki delikanty kłujący ból pod koniec dnia po jednej stronie brzucha. Delikatne zabrudzenie na papierze po skorzystaniu z toalety a dziś poroniłam. Wszystko było dobrze. Dbajcie o siebie dziewczyny.
Skąd wiesz że poronilas? Nie chcę Ci dawać złudnej nadziei ale jeśli nie byłaś u lekarza to może nie wszystko stracone ? Ja w 15 tyg dostałam mocnego krwotoku z dróg rodnych , też byłam przekonana że straciłam dziecko , pojechałam na izbę ginekologiczna a okazało się z dzieckiem wszystko dobrze, mówili że mógł być jakiś krwiak którego wcześniej nie zauważyli. Potrzymali mnie trzy dni na obserwacji i wróciłam do domu. Mój synek ma teraz 4 lata :-)

reklama
Skąd wiesz że poronilas? Nie chcę Ci dawać złudnej nadziei ale jeśli nie byłaś u lekarza to może nie wszystko stracone ? Ja w 15 tyg dostałam mocnego krwotoku z dróg rodnych , też byłam przekonana że straciłam dziecko , pojechałam na izbę ginekologiczna a okazało się z dzieckiem wszystko dobrze, mówili że mógł być jakiś krwiak którego wcześniej nie zauważyli. Potrzymali mnie trzy dni na obserwacji i wróciłam do domu. Mój synek ma teraz 4 lata :-)
Jestem w szpitalu.

Podczytuje Was dziewczyny bo mam cichą nadzieję że dołączę do Was a nie chce mieć potem tylu stron do nadrobienia. Ostatnia miesiączka 21.08 i do teraz nie mam okresu. Jutro idę na beta HCG i się okaże czy to ciąża czy nie , w środę beta była ujemna ale ten brak okresu jest dziwny więc liczę, że może jakaś późna owulacja była 😅 Progesteron wskazuje że była ale nie wiem kiedy 🫣

Dość ładnie rozpisane jest co kiedy się pojawia.
I jest napisane że przy 8-10mm pojawia się pęcherzyk zółtkowy. Serduszko się pojawia między 5+5 do 6+1.
To się sprawdziło u innych dziewczyn na USG? Pamięta któras z Was?

Podczytuje Was dziewczyny bo mam cichą nadzieję że dołączę do Was a nie chce mieć potem tylu stron do nadrobienia. Ostatnia miesiączka 21.08 i do teraz nie mam okresu. Jutro idę na beta HCG i się okaże czy to ciąża czy nie , w środę beta była ujemna ale ten brak okresu jest dziwny więc liczę, że może jakaś późna owulacja była 😅 Progesteron wskazuje że była ale nie wiem kiedy 🫣
to po marcówkach będziemy się witać na majowych?🤗 coś płodne te marcowe mamy 🤪

reklama
Do góry