Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a to 4 tygodnie do przodu przede mną
wysłałam wiadomośćTo może do Poniedziałku kto chce dołączyć do wątku niech napisze mi wiadomość a we wtorek wyślę listę i wiadomość z prośbą![]()
Ja to poszalałam z gotowaniem w zeszłym tygodniu.
a to 4 tygodnie do przodu przede mnąja dzis chciałam kupić ten detektor, ale to się wstrzymam jeszcze w takim razie
![]()
No właśnie zobaczyłam w opisie na Allegro to w ogóle od 16 tc piszą, ale laski w komentarzach piszą, ze 12/13 tc już łapały. Dlatego się zaczęłam zastanawiać który Ty tc jesteś. Ja obecnie 7+5, wiec mocno w tyleNo dziś znalazłam pierwszy raz. Ostatnio jak 2 tyg temu szukałam to nie znalazlam. Tak zalecają od 12 tc.
Ja poproszę o dołączenie jest ty bardzo miło i przyjemnie nie chce stąd iśćTo może do Poniedziałku kto chce dołączyć do wątku niech napisze mi wiadomość a we wtorek wyślę listę i wiadomość z prośbą![]()
Dom narodzin ma podobnie chore kwalifikacje, jak poród domowyTo może chociaż dom narodzin?
No to zostaje Medicover i wypis raz dwaDom narodzin ma podobnie chore kwalifikacje, jak poród domowytrzeba mieć w 100% fizjologiczną ciążę. A to wiesz - dom narodzin jest z reguły obok szpitala, to jest kwestia przepchnięcia pacjentki z jednej jego części do drugiej.
Czasami można znaleźć położną, która poprowadzi poród domowy mimo obciążeń, ale jest to trochę szara strefa.