reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2026

reklama
A ja miałam mieć prenatalne 23 X, a zmienili mi na 29. Trochę się stresuję, że tak na ostatnią chwilę, bo będę wtedy 13+4 z OM, a z USG maluch był ostatnio o dwa dni większy. :(

Hej dziewczyny. Czytam was i czasem myślę By zaś się odezwać Ale się boję W czwartek mam kolejną wizytę Martwią mnie te delikatne plamienia i kłucie szyjki a szczególnie po podróży samochodem. W domu odpoczywam ile mogę. Nie dźwigam nic jeszcze nikomu nie mówię do puki nie będę miała kolejnego badania. Z dobrymi wiadomościami. A coraz bardziej mi ciężko ukryć brzuszek. Mimo że to 10 tc ale to moja 7 ciąża więc. Mięśnie już mam tak rozciągnięte. Że brzuszek już mam na tyle widoczny że pod bluzą luźną jeszcze się mieści ale nic obcisłego nie ubiorę bo go widać mąż ciągle powtarza. To się dzieje. Naprawdę ty Rośniesz. Chyba dalej nie wierzy w to. Ogółem czuję się tak śpiąca że mogła bym spać na okrągło. A w nocy się budzę. Wszystko mnie denerwuje Źle ułożona poducha a nawet okruszek na pościeli który odczuwam jak bym spała na kamieniu ( królewna na ziarnku grochu )

reklama
Do góry