Passtelova
Fanka BB :)
Ja się zastanawiam czy powtarzać jutro betę. Badałam dwa razy, przyrost był w normie, a pielęgniarka mi wczoraj zrobiła taką masakrę, że bardzo bym nie chciała iść znowu na pobranie krwi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też się nad tym zastanawiałam, ale ostatecznie stwierdziłam, że dwa pobrania z dobrym przyrostem wystarczą w zupełnościJa się zastanawiam czy powtarzać jutro betę. Badałam dwa razy, przyrost był w normie, a pielęgniarka mi wczoraj zrobiła taką masakrę, że bardzo bym nie chciała iść znowu na pobranie krwi.
Tak też mi się Twój nick znajomy wydawał, teraz już wiem skądIdę 10.09
W ogóle ja cię kojarzę ze staraczek z 2022. Bardzo ci wtedy kibicowałam![]()
Ja się zastanawiam czy powtarzać jutro betę. Badałam dwa razy, przyrost był w normie, a pielęgniarka mi wczoraj zrobiła taką masakrę, że bardzo bym nie chciała iść znowu na pobranie krwi.
Jak już wyszłam ze szpitala i pojechałam bezpośrednio do mojego ginekologa to na koniec mi powiedział "żebyś mi tylko nie myślała o trzecim badaniu betyTeż się nad tym zastanawiałam, ale ostatecznie stwierdziłam, że dwa pobrania z dobrym przyrostem wystarczą w zupełności![]()
Super, cieszę sięJa dziś po wizycie . Narazie git.
Pęcherzyk jest .Za tydzień znowu kontrola
![]()
No bardzo prawdopodobneSuper, cieszę sięto za tydzień juz będzie można usłyszeć pewnie serduszko nie ?
![]()
Mnie cały czas męczą nudnościJak sie czujecie dziewczyny? Jakieś objawy macie czy cisza? U mnie zaskakująco spokojnie, aż nie czuje, że jestem w ciążyJedynie apetyt mniejszy i czasem coś zakuje w podbrzuszu
![]()
No właśnie mnie też wyjątkowo nic nie dolega . Jedynie czuje różnice że nie muszę pic rano kawy wcześniej to by nie bylo szans . Wczoraj mnie coś zakulo taki przeszywający jednorazowy. Oby to nic złego .Jak sie czujecie dziewczyny? Jakieś objawy macie czy cisza? U mnie zaskakująco spokojnie, aż nie czuje, że jestem w ciążyJedynie apetyt mniejszy i czasem coś zakuje w podbrzuszu
![]()
To chyba jest dość normalne o ile nic innego się nie dziejeNo właśnie mnie też wyjątkowo nic nie dolega . Jedynie czuje różnice że nie muszę pic rano kawy wcześniej to by nie bylo szans . Wczoraj mnie coś zakulo taki przeszywający jednorazowy. Oby to nic złego .