reklama

Majowe mamy 2026

Ja się zastanawiam czy powtarzać jutro betę. Badałam dwa razy, przyrost był w normie, a pielęgniarka mi wczoraj zrobiła taką masakrę, że bardzo bym nie chciała iść znowu na pobranie krwi.

reklama
Ja się zastanawiam czy powtarzać jutro betę. Badałam dwa razy, przyrost był w normie, a pielęgniarka mi wczoraj zrobiła taką masakrę, że bardzo bym nie chciała iść znowu na pobranie krwi.

Też się nad tym zastanawiałam, ale ostatecznie stwierdziłam, że dwa pobrania z dobrym przyrostem wystarczą w zupełności 😊
Jak już wyszłam ze szpitala i pojechałam bezpośrednio do mojego ginekologa to na koniec mi powiedział "żebyś mi tylko nie myślała o trzecim badaniu bety 😅" więc myślę że szkoda naszych żył i kasy dziewczyny 😉 mamy piękne przyrosty, jest git i czekamy na wizyty

Jak sie czujecie dziewczyny? Jakieś objawy macie czy cisza? U mnie zaskakująco spokojnie, aż nie czuje, że jestem w ciąży 🤭 Jedynie apetyt mniejszy i czasem coś zakuje w podbrzuszu 😁

Jak sie czujecie dziewczyny? Jakieś objawy macie czy cisza? U mnie zaskakująco spokojnie, aż nie czuje, że jestem w ciąży 🤭 Jedynie apetyt mniejszy i czasem coś zakuje w podbrzuszu 😁
No właśnie mnie też wyjątkowo nic nie dolega . Jedynie czuje różnice że nie muszę pic rano kawy wcześniej to by nie bylo szans . Wczoraj mnie coś zakulo taki przeszywający jednorazowy. Oby to nic złego .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry