Czyli nie tylko ja tak wcześnie padamJa też chodzę spać z synem. On co prawda jak ma drzemkę to zasypia o 22, ale jak się da to chodzę z nim wcześniejpotrafię spać o 21:20

Normalnie męczył mnie sen od 20 do 7 rano a teraz nie narzekam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli nie tylko ja tak wcześnie padamJa też chodzę spać z synem. On co prawda jak ma drzemkę to zasypia o 22, ale jak się da to chodzę z nim wcześniejpotrafię spać o 21:20
Nie umiem za dnia spaćMy chodzimy spać o 23 do 8, ale teraz jak ma drzemkę w dzień to też się kładę![]()
ja młodego kładę około 19:30 to wstaję jeszcze tylko się najeść żeby mi się wilki nie śniłyJa też już o 19:00 z córka w łóżku![]()
Piękna wiadomość ;*Mam wynik dzisiejszej bety. W środę był 94,60 dziś po 48h 229. Akurat łapie się w dolnej granicy 5 tydzien i wg miesiączki też byłby 5tydzien jutro się zaczął. Więc chyba wszystko dobrze na ten moment![]()
Piękna wiadomość,teraz bądź spokojnaMam wynik dzisiejszej bety. W środę był 94,60 dziś po 48h 229. Akurat łapie się w dolnej granicy 5 tydzien i wg miesiączki też byłby 5tydzien jutro się zaczął. Więc chyba wszystko dobrze na ten moment![]()
Nie umiem za dnia spać![]()