reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

reklama
Mam wynik dzisiejszej bety 1245.
Wyliczyło mi że mniej więcej na 48h urosło o 133%.
Jak narazie idzie wszystko w dobrym kierunku 😍
Cudowny przyrost 😍
Cześć Dziewczyny, miłego dnia!🌸

Czy któraś z Was też ma bóle głowy? Mnie już męczy 3 dzień i zupełnie nie wiem co mam na to wziąć 😞
Mnie od dwóch dni wieczorami łapie . Taki jakby migrenowy . Do wytrzymania ale nie jest komfortowo
W ogóle jak u Was wygląda kwestia z dzieleniem się nowiną? Mówiłyście już komuś?
Ja powiedziałam jednej koleżance . Partner dwóm kolegom i narazie nikomu nie mówimy . Tylko ja jestem wcześniej trochę niż wy . Nawet wizyty serduszkowej nie było i jakoś nie mam odwagi póki co . Po serduszku pewnie powiemy rodzicom ale w pracy jeszcze nie wiem kiedy powiem . Nie wiem ile jeszcze czasu będę chodzić .

Cześć Dziewczyny, miłego dnia!🌸

Czy któraś z Was też ma bóle głowy? Mnie już męczy 3 dzień i zupełnie nie wiem co mam na to wziąć 😞
Mnie na szczęście omijają. Nie wiem jak u Ciebie z ilością wody, może za miało pijesz? Często to jest przyczyną bólu głowy.
W ogóle jak u Was wygląda kwestia z dzieleniem się nowiną? Mówiłyście już komuś?
Ja powiedziałam tylko domownikom ( czyli mojej siostrze, szwagrowi i mojej mamie) Jestem dosyć aktywna a jak na razie nie mam siły na nic, więc byłoby widać, że coś się zmieniło. A reszcie chyba powiem w okolicach 10/12 tygodnia.

reklama
Mnie na szczęście omijają. Nie wiem jak u Ciebie z ilością wody, może za miało pijesz? Często to jest przyczyną bólu głowy.

Ja powiedziałam tylko domownikom ( czyli mojej siostrze, szwagrowi i mojej mamie) Jestem dosyć aktywna a jak na razie nie mam siły na nic, więc byłoby widać, że coś się zmieniło. A reszcie chyba powiem w okolicach 10/12 tygodnia.
Jejku, mi tej aktywności to już tak brakuje że hej .
Ja też z tych osób co lubią ćwiczyć czy na siłowni czy fitness czy bieganie a teraz zrobiłam dłuższy spacer i już resztę dnia musiłam poleżeć bo jednak ten brzuch czułam .
Chciałabym żeby ta ciąża na tyle fajnie przebiegała żebym mogła sobie robić jakieś lekkie ćwiczenia ale póki co się boję jednak .

Generalnie ja to z tych strachliwych raczej. Może zluzuję trochę po tym 7.10

Nie pamiętam czy w pierwszej ciąży też tak miałam ale to też było 15 lat temu więc człowiek młodszy to inaczej miał w głowie

Do góry