93kora
Fanka BB :)
Jedynie co możesz wziąć to paracetamol.Cześć Dziewczyny, miłego dnia!
Czy któraś z Was też ma bóle głowy? Mnie już męczy 3 dzień i zupełnie nie wiem co mam na to wziąć![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedynie co możesz wziąć to paracetamol.Cześć Dziewczyny, miłego dnia!
Czy któraś z Was też ma bóle głowy? Mnie już męczy 3 dzień i zupełnie nie wiem co mam na to wziąć![]()
Cudnie…Jedynie co możesz wziąć to paracetamol.
Niestety tak. Cierp ciało jak chciałoCudnie…czyli pozostaje zakopać się w ściółce i przeczekać
![]()
Ja nic mówić nie musiałam, widzą i sami mówią , że jestem w ciąży. SerioW ogóle jak u Was wygląda kwestia z dzieleniem się nowiną? Mówiłyście już komuś?
Cudowny przyrostMam wynik dzisiejszej bety 1245.
Wyliczyło mi że mniej więcej na 48h urosło o 133%.
Jak narazie idzie wszystko w dobrym kierunku![]()
Mnie od dwóch dni wieczorami łapie . Taki jakby migrenowy . Do wytrzymania ale nie jest komfortowoCześć Dziewczyny, miłego dnia!
Ja powiedziałam jednej koleżance . Partner dwóm kolegom i narazie nikomu nie mówimy . Tylko ja jestem wcześniej trochę niż wy . Nawet wizyty serduszkowej nie było i jakoś nie mam odwagi póki co . Po serduszku pewnie powiemy rodzicom ale w pracy jeszcze nie wiem kiedy powiem . Nie wiem ile jeszcze czasu będę chodzić .W ogóle jak u Was wygląda kwestia z dzieleniem się nowiną? Mówiłyście już komuś?
Mnie na szczęście omijają. Nie wiem jak u Ciebie z ilością wody, może za miało pijesz? Często to jest przyczyną bólu głowy.Cześć Dziewczyny, miłego dnia!
Ja powiedziałam tylko domownikom ( czyli mojej siostrze, szwagrowi i mojej mamie) Jestem dosyć aktywna a jak na razie nie mam siły na nic, więc byłoby widać, że coś się zmieniło. A reszcie chyba powiem w okolicach 10/12 tygodnia.W ogóle jak u Was wygląda kwestia z dzieleniem się nowiną? Mówiłyście już komuś?
Jejku, mi tej aktywności to już tak brakuje że hej .Mnie na szczęście omijają. Nie wiem jak u Ciebie z ilością wody, może za miało pijesz? Często to jest przyczyną bólu głowy.
Ja powiedziałam tylko domownikom ( czyli mojej siostrze, szwagrowi i mojej mamie) Jestem dosyć aktywna a jak na razie nie mam siły na nic, więc byłoby widać, że coś się zmieniło. A reszcie chyba powiem w okolicach 10/12 tygodnia.