Stokrotka2021
Fanka BB :)
Chyba wszyscy tak mają....aoby było inaczeju mnie 21 ale zaczynaja piersi mnie bolec wiec podejrzewam ze cykl może być nieudany![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba wszyscy tak mają....aoby było inaczeju mnie 21 ale zaczynaja piersi mnie bolec wiec podejrzewam ze cykl może być nieudany![]()
To tak samo jak i jaZapraszam wszystkie ,które będą testować w maju! Szczęścia i moc bocianów !
Ja mam testować 08.05.....i oby było po naszej myśli :-)
No to razem :-) oby szczęśliwieHej kochane, u mnie pół roku starań, będę testować 7 maja. Nie nastawiam się bo progesteron miałam niski więc zobaczymy
Witam się i ja. Na razie 9dc, niedługo owu. Testować zamierzam 26.05. trzymajcie kciuki![]()
TaakNo to razem :-) oby szczęśliwie
cześć, ja też @ na 10maja ale chyba nie wytrzymam i przetestuje już 7maja jak tyHejka! Ja 22 DC, 6DPO. Nie mogę się doczekać testowania. @ planowana na 10 maja ale testuję już 7 maja.![]()