DziękujęNo Piękna kreska :-) Gratulacje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęNo Piękna kreska :-) Gratulacje
Trzymam kciuki !!!Dołączam do Was! Testuję 20-21 maja!!! <3 Mam nadzieję, że ten cykl będzie szczęśliwy, bo skrupulatnie obserwowałam swój organizm i z mężem się zaangażowaliśmy w starania![]()
Na mnie duphaston tez tak działa. Dziwny bol podbrzusza i piersi , a ciazy niestety nie maKurczę, biorę duphaston już 5ty dzień i jeszcze 5 dni przede mną a ja się czuje jakoś dziwnie. Niby na @ a jakoś inaczej... nie chce sobie wkręcać, ze sie udało ale po cichu na to liczęTestowanie dopiero za tydzień
![]()
Eh, to pewnie nie mam się co cieszyć...Na mnie duphaston tez tak działa. Dziwny bol podbrzusza i piersi , a ciazy niestety nie ma![]()
Dla mnie negatywny. Ale idź na betę, z tymi testami to różnie bywa.Dziewczyny a co myślicie o tym teście? 31 DC a cykle 28 dni czyli 3 dni spóźnia mi się @
No coś tam widac....Dziewczyny a co myślicie o tym teście? 31 DC a cykle 28 dni czyli 3 dni spóźnia mi się @