• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Ola witaj:-) normalnie macica ma kształt takiej odwrócenie gruszki a moja ma chyba u góry takie wgłębienie które powoduje że powstaja rogi problem może sie pojawic jakby fasolka się zagnieździła w któryms z rogów bo może miec mało miejsca i jeszcze będzie za maluska żeby to odpowiednio rozciągnąc więc jakby co w najgorszym wypadku leki i raczej ciąża a dużą ilościa leżenia:confused:

reklama
Puchatko oby nie:no:to moze nie czekaj tylko idz jak najszybciej do lekarza,lub zadzwon do niego ze jestes w ciazy i on powie czy masz juz przychodzic(chodzi mi o tego ktory do tej pory cie prowadzil)

no chyba umówię się na jutro co ma byc to będzie :tak::tak: ja wiem że to brzmi bardzo groźnie ale ja sie już tak bardzo nie boje dużo juz wiem na ten temat i ta wiedza mnie uspokoiła:tak:

Puchatka, to leć do gina, nie ma na co czekać! Daj znać jak się już umówisz.
Nie mam dziś za bardzo czasu na BB więc chyba zajmę się pracą... ech!

Usg 3D:-):-):-):-)Super jest:tak::tak::tak:
ZIEWACZ.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry