• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witaj Kacha:-)majoweczko:tak:
U mnie piekne slonko,od rana to i nastroj lepszy:-)
Carolline no pewnie ze masz jak narazie luksusowe dolegliwosci ,obt tak dalej.Mam nadzieje ze nas ptrawdziwe mdlosci omina:tak::-):-):-):-)

Super juz jest nas coraz wiecej:-):-):-):-):-)

reklama
Moja mama jak byla w ciazy to wymiotowala dalej niz widziala :-D i twierdzi, ze i mnie to nie ominie, wiec pewnie juz niedlugo.
Jedna rzecz jest bardzo ciekawa:
Korzystalam z obserwacji na 28 dni i tam zwykle objawy ciazowe mialy wszystkie te ktore nie byly w ciazy :-D czasami kobiety sobie tak ciaze wmawiaja, ze nawet potrafia sobie wmowic objawy - wsrod staraczek co miesiac prawie kazda ma mdlosci pod koniec cyklu i "dziwne" bole piersi :-D a prawda jest taka, ze w tej poczatkowej ciazy zwykle nie ma zadnych objawow.

No wlasnie dziewczyny odnosnie staran-to jak dlugo sie staralyscie?
Ja przestalam brac pigulki na poczatku lipca i zaszlam w drugim cyklu po odstawieniu.

Witam wszyskie dziewczyny:-)
Dolączam sie do Was, otóż w maju zostanę mamusią, to bedzie moje pierwsze dzieciątko... jestem MEGA szczesliwa, ze udało sie juz w drugim cyklu starań :-)
Trzymam za Was wszyskich kciuki i gorąco pozdrawiam :-)

]Witaj Iwonko:-)
Fajnie ze ktoś mnie zauważył :-)
Termin mam na 18 maja :-)
We wtorek ide do lekarza dopiero potwierdzić ciążę, ale mam nadzieje ze bedzie dobrze, poki co bolą mnie tylko piersiątka... mdlośći mnie jeszcze nie męczą i mam nadzieję ze nie bedą :-)

]Witaj Iwonko:-)
Fajnie ze ktoś mnie zauważył :-)
Termin mam na 18 maja :-)
We wtorek ide do lekarza dopiero potwierdzić ciążę, ale mam nadzieje ze bedzie dobrze, poki co bolą mnie tylko piersiątka... mdlośći mnie jeszcze nie męczą i mam nadzieję ze nie bedą :-)
to super,juz jestes trzecia o podobnym terminie:-):-):-):-):-):-):-)

Ja zmykam na dwor z dzieckiem i powiesic pranie bo pogoda piekna:cool2:

reklama
Witaj Aniusia!
Fajnie nam się terminy układają: Iwonka - 16 maja, ja - 17 maja, Aniusia - 18 maja :tak::-D

Carolline, a propos długości starań to Maksio był w pierwszym cyklu, a obecna ciąża w 3.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry