• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam:-) U mnie piekne slonko za oknem,:cool2:Alez sie dzis zalatwilam:dry:wstalam rano i zrobilam siusiu a mialam przecierz isc na badanie i moczzaniesc a zapomnialalam sie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:wściekła/y:
A jak wasze samopoczucie:confused:czujecie cos:confused:bo ja nic a wy:confused:
Pozdrawiam:-)

Iwonka gdyby nie ta wrażliwośc piersi to bym nie uwierzyła że w ogóle cokolwiek sie ze mną dzieje plus dwie śliczne diodki na buzi bo hormony szaleją :-D:-D no i słonka to u mnie niet:no::no: jest zimno i pochmurno

Puchatka no i ja mam tylko te piersi wrazliwe no i ten brzuch mnie pobolewa,ale chyba powinnysmy sie cieszyc ze jest tak spokojnie i nie ma i mam nadzieje nie bedzie zadnych mdlosci:tak::-)

no właśnie nie wiem kiedy sie wybrac poczekam chyba do przyszłego tygodnia pójdę jeszcze do mojego obecnego bo wiem że ma nowy sprzęt i soko niech wszystko obejrzy a później to juz chyba raczej zmienie lekarza na takiego z prawdziwym powołaniem troche mam stresa przed wizytą bo ostatnio wyszło że byc może mam macicę dwurożną co miało sie okazac na HSG które miało byc w tym cyklu ale tu fasolka i szlaban więc sama nie wiem co robić :confused:
Chyba nie namotałam za bardzo

reklama
Cześć dziewczynki :-)
A propos objawów to mnie często brzuch ciągnie po bokach tak nisko jakby w okolicy jajników, jak się gwałtowniej poruszę. Dokładnie tak jak przy Maksiu. Wtedy nie miałam żadnych mdłości, mam nadzieję że i teraz też nie!

Puchatka, masz duuuużo czasu, żeby się przyzwyczaić do tej sytuacji - wszystko będzie na pewno dobrze! A co to znaczy, że być może masz dwudrożną macicę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry