• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny ja dzis dos ze mam cos z netem to dopiero drugi raz udało mi sie wejsc na BB cos mnie boli ten brzuszek całkiem na dole maz chciał mnie zabrac do szpitala zeby sprawdzili czy z szwem jest oki ale ja mówie mu ze nic mi nie jest ze chodze jeszcze to jest dobrze zara pujde sie połozyc poczytam gazetke i moze zasne mam nadzieje ze mały jeszcze poczeka nie chce rodzic niestety dopiero jutro bede nadrabiac co piszecie bo dzis nie dam rady pozdrawiam i miłego pisania .Dołanczam sie do zyczen dla dziewczyn buziale

reklama
czesto czytam - nie mam niestety tyle czasu zeby zawsze cos napisac - no i w koncu nie rozumie wszystkich tematow ;) z wiadomej przyczyny ;]

Dzieki za pozdrowienia

Ale sie ciesze ze w koncu wiemy co i jak.

Wiecie co ja dzis taka padnieta jestem ,że jak wróciliśmy z przedszkola właczyłam małemu bajki i sama sie kimnełam.
I jestem wykończona autobus powrotny nam uciekł i grzaliśmy na piechotę i dlatego jestem tez padnieta i nogi bolą + kregosłup.W sumie 3 razy dzis latałam na miasto w ta i spowrotem:errr::no2::no2:nie mam siły na nic ledwo do kompa siadłam bo i tak męża nie ma wróci późno a obiadu nie maiałam siły robić -tylko wrzuciłam warzywa na patelnie i to wszystko a nie wspomne o stosie garów....
Ciekawa jestem kto je zmyje?:baffled:
Zaraz zrobie małemu kolacje i go wczesniej położe jak wróci A bedziemy mieli dla siebie tylko czas a pewnie sie dzi s o 22 00 jak walne to do rana:laugh2:;-)prześpie i ani czołgiem....

A ja jestem dzisiaj coś wymęczona.
Po pierwsze nadal mam jakieś sensacje jelitowe :baffled: przeszło mi na jakieś 2 godz i po obiedzie znowu się zaczęło.
remont w pełni i dzisiaj wybitnie "hałasują" :baffled:
a Mały postanowił mi nie dać chwili spokoju i Łobuziak od 15tej rozrabia niemiłosiernie... nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji.

Najwazniejsze, że się cieplutko zrobiło to przynajmniej chandra mi trochę przeszła. Za to w sobotę jadę zapłacić zaliczkę na wózio, więc mi sie juz humor na pewno poprawi.

A ja jestem dzisiaj coś wymęczona.
Po pierwsze nadal mam jakieś sensacje jelitowe :baffled: przeszło mi na jakieś 2 godz i po obiedzie znowu się zaczęło.
Ja jestem dzisiaj na diecie, tylko ryż z jabłkami, banany i chlebek z tostera:zawstydzona/y: Ale za to mam już spokój i mi wszystko przeszło jak ręką odjął.

pola , madamagda ja też mniewam takie dni -kiedy latam cały dzień na kibelek (zdarza sie po 5 razy) i mam tak czesto i to na żadko:-Da :-Dpozatym nie stosowałam przy tym żadnych diet bo jakoś na to nie wpadłam:baffled:
No własnie z czego to sie wogóle bierze bo tak przeważnie mam cała ciąże zatwardzenia pewnie jak każda:sorry2:

pola , madamagda ja też mniewam takie dni -kiedy latam cały dzień na kibelek (zdarza sie po 5 razy) i mam tak czesto i to na żadko:-Da :-Dpozatym nie stosowałam przy tym żadnych diet bo jakoś na to nie wpadłam:baffled:
No własnie z czego to sie wogóle bierze bo tak przeważnie mam cała ciąże zatwardzenia pewnie jak każda:sorry2:
Ja nie mam problemów z wypróżnianiem się tfu tfu:frown: ale jakbym miała częściej taki problem jak dzisiaj to załamała bym się, strasznie to męczące.
Zmykam popatrzeć jak mąż je obiadek hehe.:sorry2:

reklama
Dziewczynki, kiedyś jadałam taki ryż z jabłkami z ogromnym smakiem - jak go się robi? zapieka się warstwami, tak? coś jeszcze się dodaje? śmietankę? czy nic? Powiedzcie to też sobie zrobię i się opcham maksymalnie.

Moje dziecię padło mi w aucie po 18. Teść wniósł go na górę do łóżka i pewnie będzie już spał, ale za to jutro na pewno wstanie przed 6 :baffled::baffled: W związku z tym muszę szybko zrobić pracę na jutro i też iść spać hihi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry