reklama

Majóweczki 2008

reklama
No na poczcie to mi tez nie ustepuja miejsca,a w markecie jak mi sie juz nie chce stac czy boli mnie brzuch to ide do kasy pierwszenstaw.Tylko dla mnie to glupota bo i tak sie tam dostac nie mozna jak zwykly czlowiek stoi z koszykiem i tak jeden za drugim to i tak ja sie nie przecisne na poczatek kolejki.Takie kasy powinny tylko obslugiwac osoby jakie do tej kasy maja pierwszenstwo.Kiedys w Tesco wepchalam sie na silea po drodze zgarnelam kilka ciezarnych ktore staly hen hen daleko bo to bylo przed swietamii duze kolejki.Alez wywiazala sie dyskusja starszych pan ze one juz tu tez stoja dwie godziny itd.....ale mnie to jakos nie obchodzilo.Tyle co sie na gadaly.Ja im tylko powiedzialam ze wiedzialy do jakiej kasy stoja i nie maja prawa komentowac skoro tu staneły.

Dobra zjadlam zupke i ide dlaej na ogrodek z corcia moja grac w pilke,choc mamusi nie za bardzo pasuje ta zabwa.A pozniej sobie usmaze nalesniki z serem i truskawkami swierzymi.

MOJE KOCHANE MAJÓWECZKI!!!!!!!!!!
BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA TE ŻYCZENIA URODZINOWE,
CIESZĘ SIĘ, ŻE JESTEM TU Z WAMI OD POCZĄTKU I PODZIELAM SIĘ Z WAMI MOIMI TROSKAMI I RADOŚCIAMI,
DZIĘKUJE KAŻDEJ Z WAS, ŻE JESTEŚCIE NA DOBRE I ZŁE:-)
P.S wzruszyłam się czytając życzenia:-(

Minka i Polka - dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego!!!!!

U nas świeci slicznme słoneczko. Mała przeciąga mi się w brzusiu. Uwielbiam to nawet jak czasami troszkę boli:-) Będzie mi brakowało tych kopniaków po porodzie. To takie fajowe uczucie.

Co do przepuszczania ciężarnych to nawet nie miałam okazji tego sprawdzić. Może jeszcze przed porodem uda mi się do jakiegoś sklepu zajść i się przekonać o ludzkim wychowaniiu:)

Cześć Kochane "rozrabiary" ;-)

Witam się dopiero dziś, bo rano byłam na pobraniu krwi i posiedziałam trochę u Babci, byłam w parku na spacerku, a potem R po mnie przyjechał i dopiero jestem w domciu, a na obiadek nie miałam problemu, bo zjadłam u Babci specjalnie na moje zamówienie barszczyk ukraiński...mniam, mniam, pychota :-)

Czytam co naskrobałyście i widzę, że ostro wczoraj było, ale tak naprawdę po co tu jesteśmy? po to, żeby móc się wyżalić, więc żalcie się nadal jak macie taka potrzebę, w końcu się nie dołujemy, ale podtrzymujemy na duchu :-)

Dotkass, od kilku dni próbuję się dodzwonić do położnej z Madalińskiego, w końcu dziś dzwonię bezpośrednio do szpitala, mam zadzwonić za 10 minut - nie wiem czy ta pani wtedy będzie czy podadzą mi jakieś informacje.... wczoraj byłam u kardiologa nieopodal - jechałam 35minut - nie jest źle zważywszy na remont Puławskiej. Ale to było po 18. Mam nadzieję że o innej porze wystarczy maksimum godzinka na dojazd.

Ola, mam nadzieję, że dojazd będzie dobry, skoro remonyują Puławską trochę się obawiam, ale jakby co to będę szykowała numery telefonu do kilku szpitali i będę dzwoniła pytała o miejsce jak się zacznie, zresztą 16 mam wizytę, więc pogadama z lekarzem co i jak, daj znać w poniedziałek, jak już będziesz po "oględzinach"

POLKA Z OKAZJI URODZIN WSZYTSKIEGO CO NAJLEPSZE, SPEŁNIENIA MARZEŃ, SŁODYCZY I POCIECHY Z NIEDŁUGO POWIĘKSZAJĄCEJ SIĘ RODZINKI :-)

MINKA
WAM Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU WIELU SZCZĘŚLIWIE SPĘDZONYCH LAT RAZEM, Z NIEWIELKIMI SPRZCZKAMI, BO SĄ ONE POTRZEBNE, ALE PÓŹNIEJ ŚWIETNYMI SPOSOBAMI NA GODZENIE, KTÓRE WZMACNIAJĄ ZWIĄZEK :-)

Halo co tak pusto.....no jak moj R. zasiądzie do kompa to pewnie i wy sie pojawicie.
Ja jestem dzis wykończona po calym dniu na ogrodku i bieganiu za dzieckiem.Kręgosłup daje sie we znaki.Musze po leżakowac

reklama
Wlasnie wrocilismy od lekarza :) W koncu sie dowiedzielismy ze bedzie dziewczynka ;] Zuzia :)
A tak to w zasadzie po staremu - mamy jeszcze 3-4 tygodnie wytrzymac i bedzie donoszona ciaza (nadal male rozwarcie i krotka szyjka)
Zaliczyslismy po drodze pierwszy false start. Bylismy na KTG. Beata dostala skurczy i dla swietego spokoju lekarz kazal jej jechac na badanie. Na szczescie sie uspokoilo i ciagle licze tygodnie do "donoszonej" ciazy i wyksztalcenia sie plucek

Pozdrawiam i mam nadzieje ze Beata urodzi w maju - tak sie juz jakos nastawilem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry