reklama

Majóweczki 2008

Melduję się!!
Cześć dziewuszki!
Ja byłam dzisiaj z rana u fryzjera, ale nie jestem wogóle zadowolona jak mnie obcieła. Ech co zrobić, włosy odrosną.:sorry2:
W nocy było ciężko, dostałam skurczy, mała nie dawała mi spać, bardzo bolał brzuszek, niedobrze mi było, wszystko dosłownie na raz. Mąż czuwał bo co chwilkę pojękiwałam sobie.
A tak pozatym to weekend miałam bardzo pracowity, w końcu oddałam pracę magisterską, promotor ją przyjął i jedną noga jestem panią magister, obrona to tylko formalność. :):):) Pani w dziekanacie powiedziała że gdyby wszyscy studenci byli taky skrupulatni i pilni to miała by łatwiejsze życie hehe:happy:
Może dlatego że taki weekend miała pracowity, tak źle się czułam.
A teraz lecę, muszę nastawić obiadek.:tak:
Oj to nie dobrze ,że tak wczesnie
miałaś te skurcze -gratuluje napisania pracy i trzymaj się -teraz możesz się wyluzować:happy::-p:laugh2:

reklama
Witam Was
ja też sie melduję, dziś samopoczucie nie dopisuje:-( jakoś brzuszek boli, głowa, biometr nie dopisuje, bo za oknem jak zwykle szaro i deszczowo:wściekła/y:.
Zazdroszczę Wam słoneczka, my się go nie możemy doczekać:baffled:
Miłego dzionka Majóweczki

Hura hura wygralam aukcje,kołyska jest moja .Jade po nia dzis bo jest z Wawy !
341154622

gratuluje kolyski, wlasnie chcialam spytac jaki matwracyk do takiej kolyski? ja bede miala chyba identyczna od szwagra. wymiary na dnie ok 98/40, troche dziwne, wiesz juz moze co kupic?

Dotkass dziękuje za radę. będe rzuła , bo już zwariowac idzie.
Kamilko dziewczyny dobrze piszą. Każda z nas pewnie chcialaby juz miec maleństwo przy sobie i pewnie każda z nas odczuwa bóle tu i tam, ale przecież najważniejsze jest pozytywne nastawienie. Maleństwo odczuwa Twoje stersy i smuteczki. Uśmiechaj się częściej do niego. Mi tez cesarka grozi , bo Marysieńka nie obraca się, ale cóż...nie będę teraz się tym stresować, bo zwariowałabym. Jak przyjdzie pora dzidzia się pojawi.

cześć dziewczyny, u nas od rana słoneczko, cieplutko, ale coś się zaczyna chmurzyć :-( i wiatr zaczyna wiać. Wczoraj prawie cały dzień na nogach i wieczorem musiałam odcierpieć swoje. Nie jest dobrze jak sobie nie odpocznę w wygodnej pozycji w ciągu dnia.

kamilka dziewczyny maja racje musisz sie wziasc w garsc do porodu troche Ci zostalo. Zrob sobie makijarz idz kup sobie jakis ciuszek nawet jakbys miala go raz zalozyc mozesz isc do lumpeksu nawet siedzenie w domu i czekanie pogarsza sprawe ... wez sie w garsc bo jeszcze jakas depreche zlapiesz
niewiem ja ostatnio na handre kupilam sobie koronkowa bielizne maz byl zadowolony a ja tez i sie nastroj udzielil :tak:

No a teraz idz grzecznie pomaluj oczka i przebierz sie z tej pizamy ;-)

W nocy było ciężko, dostałam skurczy, mała nie dawała mi spać, bardzo bolał brzuszek, niedobrze mi było, wszystko dosłownie na raz. Mąż czuwał bo co chwilkę pojękiwałam sobie.
A tak pozatym to weekend miałam bardzo pracowity, w końcu oddałam pracę magisterską, promotor ją przyjął i jedną noga jestem panią magister, obrona to tylko formalność. :):):)

Ja dziś rano miałam skórcze co 20 minut, ale tylko 3, więc stwierdziłam, że to jeszcze nie to, więc po mężulka jeszcze nie dzwoniłam, bo po co ściągać go na marne :sorry2:

A co do obrony pracy, tak masz rację to już tylko formalność, pod warunkiem, że sama pisałaś ta pracę i dobrze wiesz co w niej jest, wtedy napewno Cię nie zagną :tak:

A juz mnie mecza takie durne sny ,że dzidzia sie rodzi(zawsze bez boleśnie) a ja nawet łóżeczka dla niej nie mam i wózka -masakra jak jakiś horror!!!!!!!!:szok:[/B]

Mam to samo, też mam głupawe sny, parę dni temu to śniło mi się, że urodziłam i już w domku kąpałam Małą i wołam R, żeby mi pomógł, a Ona się do niego tak ślicznie zaczęła usmiechać, aż dziwne, bo urodziłam od razu 3 miesięczne dziecko, i tak się dziwiłam jak ją urodziłam i jak przeszła przeze mnie główka :baffled::-D:-D:-D

reklama
Witam w piekny wiosenny dzien! U nas dzis ma byc 18 stopni a niebo jest bezchmurne.Ja juz kompa odpalilam z rana bo licytuje na allegro :) Mam nadzieje ze dzis mi sie uda wygrac !

Pola jak juz wrzucisz zdjecia wozka na swoj komputer to pozniej przez ta strone mozesz zmniejszyc rozmiar i nam pokazac http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
kliknij tam w PRZEGLADAJ wyszukaj zdjecie ktore chcesz pokazac i kliknij w OTWORZ a nastepnie w Upload
Jak sie zdjecie przetworzy pokaza sie kody do pobrania,ty kopiujesz caly ten pod zdjeciem srodkowy i wklejasz go w posta.

Gloria zycze duzo zdrowka !!!

Dziękuję Iwonka

Pola ja jeszcze nie mam wózia choć od dawna wybrany to jednak jeszcze nie zamówiony może w przyszłym tygodniu :tak:

Koniecznie muszę zamówić łóżeczko, bo nie mam :tak:, a coś się dziwnie czuję
Od wczoraj mam lekkie skurcze brzucha.
Dzisiaj zaczął mnie boleć kręgosłup-bóle krzyża (mam po raz pierwszy) do tego zaczeły mi sie bóle takie, jak na miesiączke, ale takie bardzo mocne i uciążliwe.
Aha i dostałam upławy, ale ta wydzielina jest bezbarwna, więc to pewnie nie czop.
Własnie czy czop musi byc podbarwiony krwią??

Wracam do tematu ZUSu i do pytania Aureli o 2 tyg. macierzyńskiego przed porodem.
Byłam dzisiaj w ZUSie i dla pewnosci się "wywiedziałam". Otóż jesli macie zwolnienie od lekarza, to macieżyńskie zaczyna się od razu po porodzie.
I nie jest tak, że ZUS sobie sam decyduje, czy kwalifikuje to jako L4 czy jako macieżyńskie
Zwłaszcza, jeśli mamy świadczenie rehabilitacyjne, to NA PEWNO nie zabierają ani dnia z macieżyńskiego, nawet jeśli rodzi się po terminie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry