anulaaa
Majowe mamy'08
Witam dziewczynki
Tak lodówkę trzeba by zamknąć na kluczyk to prawda, mój małzon się śmieje że lepiej mnie ubierać niż zywić teraz dowcipniś jeden. Widziałam nowe brzuszki w galerii, sliczniutkie :-) Mi siadł aparat cyfrowy i na razie obędzie sie bez foteczek :-(
Iwonko - Brzusio śliczniusi a córeczka ehhh to musi być wzruszające usłyszeć kocham od dziecka, moja mała na razie mówi mimi ( mamusia ) albo mama, może za pół roku też usłyszę to magiczne słowo
nati - mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas kochana . Wysokie ciśnienie faktycznie nie jest dobre dla maluszka, lekarz na pewno cosik na to poradzi :-)
Wiecie, że od przyszłego tygodnia temperatura nam do zera spada i zaczyna się śnieżno robić ? Normalnie nie lubię zimy i zimna brrrr Mam nadzieję że tylko straszą z tą zima stulecia :-)
Tak lodówkę trzeba by zamknąć na kluczyk to prawda, mój małzon się śmieje że lepiej mnie ubierać niż zywić teraz dowcipniś jeden. Widziałam nowe brzuszki w galerii, sliczniutkie :-) Mi siadł aparat cyfrowy i na razie obędzie sie bez foteczek :-(
Iwonko - Brzusio śliczniusi a córeczka ehhh to musi być wzruszające usłyszeć kocham od dziecka, moja mała na razie mówi mimi ( mamusia ) albo mama, może za pół roku też usłyszę to magiczne słowo

nati - mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas kochana . Wysokie ciśnienie faktycznie nie jest dobre dla maluszka, lekarz na pewno cosik na to poradzi :-)
Wiecie, że od przyszłego tygodnia temperatura nam do zera spada i zaczyna się śnieżno robić ? Normalnie nie lubię zimy i zimna brrrr Mam nadzieję że tylko straszą z tą zima stulecia :-)
tez mialam problem z braniem 2 razy dziennie, jakos caly czas ucieka mi z glowy, a przeciez to takie wazne. A jesli chodzi o Mnie to mieszkam w anglii juz 3 lata i jakos to leci. Ale co do opieki medycznej to tragedia. Mialam plamienia w 8 tyg. a oni mi laskawie usg zrobili 2 tyg.pozniej,przeciez moglo byc juz za pozno..... :-(To prawda tutaj nie ma tak jak w polsce ze od wszystkiego masz specjalistow,jest jeden lekarz albo i nawet pielegniarka ktora cie przyjmuje wstukuje wszystko w komputer i niby juz wiadomo co ci dolega. Kobieta w ciazy zajmuja sie dopiero po 3 miesiacu. A moja kolezanka jak poszla po porodzie sprawdzic czy wszystko jest wporzadku, to lekarz zapytal ja : " dobrze sie pani czuje ??" na co ona ze raczej wszystko w porzadku, wiec on stwierdzil tak jest ok, nie badajac jej!!!! Tragedia.....
A NO I SPADLAM Z WAGI WAZYLAM 64KG A TERAZ 62KG DZIWNE

a od panstwa sa 3 darmowe badania usg i sa to zreszta 3 wazne badania a piewrsze wlasnie kolo12 tygodnia,pozniej polowkowe i po 30tyg zdaje sie