• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majóweczki 2008

wow czesc dziwczyny po tym co przeczytalam to ja sie ciesze ze ja tego nie mialam trzy dni temu sama powiedzialam kierowniczce ze jestem w ciazy ale nie zareagowala tylkozapytala jak sie czuje bo slyszala ze bylam w szpitalu i zapytala czy chce dalej pracowwac czy juz pojde za zwolnienie i powiedzialam ze chcialabym jeszcze pracowac choc bylo by dobrze gdyby mnie przeniosla na lzejsze stanowisko i zrobila to bez problemu... ale przychodze z pracy i jestem bardzo bardzo zmeczona i sie zastanawiam czy jednak nie isc na to zwolnienie? jedyne co to widze ze kolezanki z pracy nie sa za mile w stosunku do mnie krzywo patrza i wogole .....

reklama
Witaj anusiasac, załóż sobie suwaczek zobaczysz jak fajnie jest oglądać na nim jak czas spaceruje sobie do 40 tc. wiedząc że razem z nim rośnie Twoje maleństwo;-)

Bardzo dziękuje za tak milutkie powitanie w Waszym gronie :tak: chętnie bym sobie własnie taki śliczniutki i słodziutki suwaczek założyła (nawet zrobiłam to na stronce suwaczek.pl) tylko nie wiem, jak go tu przetransportować :-( Może znajdzie sie jakaś dobra duszka, która mi w tym pomoże???? byłabym baaardzo wdzięczna, bo przeglądając Wasze posty jestem pod wrażeniem pomysłowości. Pozdrawiam cieplutko :rofl:

Ja tylko na chwilke bo juz wychodze zaniesc mocz na badanie bo jutro ide do gina i mam przyjsc z wynikami.
Anusiasac ja pomoge jak wroce chyba ze wczesniej jakas dziewczyna pomoze:)

witajcie dziewczyny

weekend minął bardzo fajnie :-) postępy na budowie coraz bardziej do przodu ;-)
a wczoraj pojechaliśmy na giełdę i kupiłam sobie fajny korzuszek już na święta oczywiście z dodatkowym zapasem ;-):tak:

współczuje tak nieczułych szefowych ;-) Ja na szczęście nie mam takiego problemu bo pracuje u szwagra i to nawet On wyszedł z propozycją czy nie chciałabym już iść na zwolnienie :tak: wizytę u lekarza mam 14 listopada więc wezmę L4 i po sprawie ;-):-)

życzę miłego dzionka kochane :-D:-D

anusiasac musisz wejść w szybkie menu jest taka zakładka na różowym pasku powyżej wybrać edytuj podpis i wyświetli się takie okienko jak przy odpowiedzi tam trzeba wkleić BBcode ze stronki na której zrobiłaś sobie suwaczek( koniecznie w całości) potem możesz zrobić podgląd podpisu i zobaczyc czy widac dobrze a potem zapisz i już powinno byc oki w razie pytań pytaj to jeszcze pomożemy :tak::tak:
agusia normalnie nie wiem co napisać bo wstyd mi za Twoją szefowa jako za kobietę :-(tym bardziej że sama ma dzieci mam nadzieję że wszystko sie ułoży :tak::tak:
kamilka ja bym na Twoim miejscu poszła na zwolnienie i nawet się nad tym nie zastanawiaj :tak::tak: odpoczniesz zrelaksujesz się a zwolnienie w ciązy jest płatne 100% więc już szybcikiem na L4:tak::tak::tak:
tolka no to Twoje L4 już tuz tuż :-):-)
Iwonko dobrych wyników:tak::tak:

Reszcie majóweczek miłego i spokojnego dnia :-):-):tak::tak:

Witam, widzę że z tymi przełożonymi to macie normalnie trzy światy, tak naprawdę to teraz wychodzi z nich jakimi są naprawdę ludźmi. Trzymajcie się i nie dajcie się Mamuśki:-)

agusia- chcialam ci powiedziec bo ja oczywiscie zeby czegos nie pominac w sprawach papierkowych wszystkiego sie doiadywalam po urzedach i teraz weszla ta ustawa w ktorej jest czarno na bialym ze po urlopie macierzynskim NIE WOLNO ZWOLNIC KOBIETY TRZEBA JA PRZYJAC NA STANOWISKO NA KTORYM PACOWALA I WYDAJE MI SIE ZE TWOJA SZEFOWA DOBRZE O TYM WIE i dlatego tak zle zareagowala poniewaz wie ile ma teraz praw kobieta w ciazy :crazy:

a ja chyba jednak pojde na to zwolnienie lekarskie tylko wizyte mam na 14 listopada i wtedy wezme to zwolnienie....:tak:

sluchajcie mam jeszcze jedno pytanie bo mam prace siedzaca przez 6 godzin i bardzo mnie boli kregoslup po pracy az nie moge sobie poradzic z tym w dodatku mam wade kregoslupa prawie przy samym krzyzu i wczoraj np jak przyszlam to prawie chodzic nie moglam a jak sie polozylam na plecach to nie moglam wstac i STRASZNIE bolalo!!! a w nocy znow mnie rozbolal i az nogi mnie bolaly... cierply az w koncu wszedl skurcz.... nie wiem co mam z tym zrobic macie moze jakies sposoby nakregoslup i nogi??

reklama
No juz jestem,zmatzlam jak nie wiem.Zaliczylam jeszcze z dzieckiem plac zabaw i po ponad 2,5 godzinie wrocilismy z zakupami na obiadek.Musze powiedziec ze jestem padnieta normalnie......:oo:
Ale macie z tymi pracodawcami....wspolczuje,Kto moze niech idzie na zwolnienie i nie stresowac sie tylko myslec o dzieciaczku:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry