Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny czy po 35 tyg ciazy robi sie jakies wyniki typu mocz krew i ogolnie jakies ? pytam kontrolnie bo dzis sie chyba wybiore na to wizyte powinnam zdarzyc... wiec ciekawa jestem czy kazze cos robic
W szpitalu bielańskim lewatywę i golenie krocza robią na życzenie pacjentki- ja bym się chyba zapłakała jakby mnie ogolili do zera...zawsze dostaję uczulenia i strasznie mnie swędzi, więc napewno sobie daruję.
![]()

a pytałaś moze lekarza o te zioła Bittnera???cos mi sie wydaje ze tak bedzie:-
-
-
sad:
a wisi mi juz najwyzej mi wywolaja... jak nie chce to na sile go nie wypchne
widocznie mu bardzo dobrze...
Ja to odkąd pamiętam golę sie do łysego wszędzie, nawet w kroku, więc z tym problemu raczej nie będę miała, już nawet nie pamiętam jak to swędziało na samym początku, gdy odrastały włoski, to było tak dawno![]()

.ha ha:-);-)

Ja się chyba też sama wygolę, najwyżej J poprawi po mnie. Ale łysa całkiem to nigdy tam nie byłam.ha ha:-);-)
), cipka jak u niemowlaka ;-):-), no prawie 

. Mój R to nie może patrzeć jak się golę, bo ma wrażenie że się zatnę, a tu ani kropelki krwi 

hej ja juz po wizycie u lekarza
cale szczescie dzidzius nie jest az taki duzy wazy 3750g ale mozliwe ze wazy mniej albo troche wiecej bo usg jest wiadomo nie dokladne...
calkiem duzy ten twoj kurczaczektaki porzadny
Ja to już do takiej wprawy po tylu latach doszłam, że w ciemno z zamkniętymi oczami się golę, na wyczucie, więc mój R tylko potem pokazuje mi lusterko i sprawdzam, czy nie ma ani jednego włoska...i nigdy nie ma (profesjonalistka jestem ;-)), cipka jak u niemowlaka ;-):-), no prawie
. Mój R to nie może patrzeć jak się golę, bo ma wrażenie że się zatnę, a tu ani kropelki krwi
![]()
moj ostatnio baaardzo chetnie mi robil woskiem okolice bikini. strasznie go to rajcowalo, choc potem bylo mu przykro ze mnie to troche boli i ze mam zaczerwienione. nawet sam chcial zeby mu cos wygolic, zeby sie ze mna solidaryzowactakze teraz jak juz zasmakowal, to bedzie mi to robil, ale maszynka na lyso sie nie gole, bo potem wkurza mnie jak odrasta, kluje i krostki mam. wole trymerem (jego do glowy :-) czy brody ) na krotko.