reklama

Majóweczki 2008

Juz ucieklam bo jakos zaczelo wiac i zimno sie zrobilo jak i slonce zaszlo.

Jak gola to tylko kawalek,to jest raczej pod galanie w miejscu gdzie ewentulanie bedzie wykonane naciecie krocza a nie cala psite,.

reklama
Moj suwaczek tez stoi.tzn z wiekiem Vanesski bo przeciez 12 kwietnia skonczyla 2,5 roku.

Zajadam sie wlasnie winogronami zielonymi ale moj malzonek to nic nie mysli.Poszedl mi kupic winogrona i zamiast zadzownic ze krzycza sobie za nie 16zl za kilo to bym wcale nie kazala mu kupic bo w markecie sa po 6 zl wiec roznica jest a bym mogla zjesc jablko.

Witajcie ja dzisiaj byłam na badaniach . A teraz czekam na Ł , zrobiłam mu dzisiaj pyszny obiadek :-)(pstrąga). Po obiadpu idziemy do mojej babci która mieszka klatke dalej bo dzisiaj mam imieninki . A wieczorem mężuś zaprosił mnie na pizze :-). Od paru dni juz za mna chodzi wiec postanowił mnie wziąść .

a u mnie ulewa jak nie wiem przyszła jedna chmurka ciemno się zrobiło i zaczeło lać i tak od 30min a teraz do tego jeszcze grzmi i się błyska i nie zanosi się że przejdzie:baffled: więc chyba pozostaje mi siedzieć w domku. Mój A zaraz pewnie z pracy wróci to sobie poleniu****emy dzisiaj:-p

hej ja juz po wizycie u lekarza:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
cale szczescie dzidzius nie jest az taki duzy wazy 3750g ale mozliwe ze wazy mniej albo troche wiecej bo usg jest wiadomo nie dokladne... we wtorek nastepny mam zrobic KTG i w czwartek znow do lekarza jesli wogole dotrwam bo maly podobno prze bardzo glowka...:-p:-p:-p moze byc tak ze w czwartek juz sie z nim nie spotkam... ale gdyby sie jeszcze nie zaczelo to juz da mi skierowanie do szpitala i sprobojemy rodzic naturalnie...:tak::tak: narazie czekamy... ale wszystko jest zamkniete czop jeszcze nie wypadl...:no::no::no:

Sylwia to zmykaj do lozka i odpoczywaj !

Będziemy sobie razem leżakowac, bo też mam nakaz leżenia plackiem :-(, a w domu mam huk roboty, bo remont trwa :baffled:

Właśnie kurier wniósł mi łóżeczko i zamówiłam sobie wózio (jutro powinien być)
I wogóle się naładowałam tymi zakupkami -polecam ,kobiecie tak mało potrzeba do szceścia:-):-D:-D:-D:-D

Jutro też zamówię łóżeczko, bo skoro w każdej chwili mogę się "rozpakować" to gdzie będzie Bąbel spać??
I zrobię koniecznie jutro pranie ciuszków, bo faktycznie nie ma na co czekać... nie mam tylko kapci do szpitala :baffled:

za pomalowane paznokcie dostajesz opie...psz,...

A ja się dzisiaj tak nagimnastykowałam, żeby je pomalować :-D

Jestem już po wizycie, co i jak opisałam na odpowiednim wątku.
Nie napisałam tam tylko, że chłopak potwierdzony na 200% :tak::tak::tak: nawet mam zdjecie jajeczek i małego fiutka :-D:-D:-D

narazie czekamy... ale wszystko jest zamkniete czop jeszcze nie wypadl...:no::no::no:

Dzisiaj mi lekarz powiedział, żeby nie uzalezniać przyjazdu do szpitala od wypadnięcia czopa, bo nie u każdej kobiety jest to takie konkretne "wypadnięcie".
Powiedział, że nieraz zdarza się, że kobiety interpretują to jako zwykłe upławy, bo nie zawsze czop musi być podbarwiony krwią i nie zawsze jest taki gęsty i galaretowaty

Kamilko,przyjdzie czas i na Adasia.Mi z Vanesska tez mowil lekaz na dwa tyg przed terimnem:O pani to juz na kolejna wizyte nie przyjdzie bo lada dzien zacznie rodzic,ale niestety 4 dni po terminie mi wywolali bo Vanesska wcale na swiat sie nie prosila tak jej bylo dobrze u mamuski :)
Pola ja nie mam tez kapci,ani szlafroka ani jednorazowych gaci......ach i wogole nie spakowana torba.

reklama
ja wiem ale on wziernikiem sprawdzal wszystko zamkniete i powiedzial ze czop nie wypadl... uplawy mam bo mam duuuuzzza nadzerke.. ale coz bedziemy czekac bo nic sie nie da zrobic calke szczescie maly nie jest az tak duzy..:laugh2::laugh2::laugh2: ale za to ja mam gigantyczna wage!! Zalamalam sie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry