Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kamilko,przyjdzie czas i na Adasia.Mi z Vanesska tez mowil lekaz na dwa tyg przed terimnem:O pani to juz na kolejna wizyte nie przyjdzie bo lada dzien zacznie rodzic,ale niestety 4 dni po terminie mi wywolali bo Vanesska wcale na swiat sie nie prosila tak jej bylo dobrze u mamuski![]()
Pola ja nie mam tez kapci,ani szlafroka ani jednorazowych gaci......ach i wogole nie spakowana torba.
jak to nigdy sie cale nie golilyscie?? ja zawsze cala gole hAHAHAHA nie umialabym inaczej bo ja wogole cala jestem owlosiona bo mam duzo hormonu meskiego przez karnacje... nawet bralam hormony na to wiec wole sie golic cala![]()
hej ja juz po wizycie u lekarza
cale szczescie dzidzius nie jest az taki duzy wazy 3750g ale mozliwe ze wazy mniej albo troche wiecej bo usg jest wiadomo nie dokladne...
calkiem duzy ten twoj kurczaczektaki porzadny
moj ostatnio baaardzo chetnie mi robil woskiem okolice bikini. strasznie go to rajcowalo, choc potem bylo mu przykro ze mnie to troche boli i ze mam zaczerwienione. nawet sam chcial zeby mu cos wygolic, zeby sie ze mna solidaryzowactakze teraz jak juz zasmakowal, to bedzie mi to robil, ale maszynka na lyso sie nie gole, bo potem wkurza mnie jak odrasta, kluje i krostki mam. wole trymerem (jego do glowy :-) czy brody ) na krotko.
A jakiego wosku urzywasz i gdzie kupić bo mnie jak ogolił ostatnio to do dzis sie mecze i mam wszedzie krosty dotego majtek nie moge założyc bo mnie drazni i sie drapie a krosty wyłażą!!!Dlatego gdzie kupię taki domowy wosk ( sklep i nazwe)A może kremem sie ogolić ,kiedy ś tez po nim mialam krosty a pozatym wosku jescze nie używałam
Ja byłam dzisia na porodówce po szkole rodzenia zobaczyć wszystkie sale i łóżka oczywiście zapytać co i jak wziąść (dlatego sie nie martwię)Dal dzidzi pampersy jak zabraknie i chusteczki a dla mnie kosetyki i przybory toaletowe ,piżame itp.także torba wielka mi nie potrzebna ,mam raczej taką średnia ,w nią się zapakuję i wsio .
Ide sie wykąpać a potem pewnie lulu i jutro nowy dzień....
zreszta widzę ,że wy tez pouciekałyście to ca tam bede siedziała;-)
DOBRANOC KOCHANE

ciemniejsza karnacje mam po nim... a moja mama jakbym wam wkleila jej zdjecie to wyglada jak Eleni wiec macie przyklad... no a moj kurczaczek to juz nie kurczaczek a indyczek... albo gasiorek hehehehe 

wlasnie upralam sobie spiworek do wozka bo siostra mi przywiozla jest super... ale teraz moj maluszek 
kopie strasznie bo troche sie zmeczylam

i o ich zszywaniu....Masakra (dochodzi do tego bardzo często głównie u pierworódek jeżeli natną za mało lub gdy krocze pęka naturalnie-konsekwencja taka że jak nie zszyją lub zszyją źle to łazisz obsrana brzydko mówiąc..) Po tym co usłyszałam wolałabym już chyba rodzić przez cc.