iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No i musze kupic cos a komary do kontaktu bo wczoraj juz dwa zabilam w domu.....................
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musi częściej przyjeżdżać.dla przerażonych porodem, polecam, łzy mi same pociekły i już się nie mogę doczekać...........
Birth As We Know It - Available Now On DVD
Możecie dzisiaj pisać do woli o słodyczach, bo kupiłam sobie rano ciasteczka w czekoladzie - "przezorny zawsze ubezpieczony"![]()
Nie będę się już "męczyć" tak jak wczoraj

Ja dzis ide kolo 18 do gina na wizyte kontrolna.Vanesska sie obudzila wiec lece zrobic jej sniadanko.A tylko otworzyla oczy i gada jak najeta moja gadula malaDzis cala noc spala ladnie w swoim pokoju i w swoim lozeczku.Wczoraj powiesilam moskiteirke nad lozeczkiem dla malenstwa zobaczyc jak to wszystko wyglada,i wsadzilam tam takiego kwiatka z Tesco to moja corcia oczywiscaie kwiatka kazala zabrac,a wogole to powiedziala ze to jest jej lozeczko a nie dzidzi....dobrze ze z tego tapczanika Vanesski co kupilam mozna zrobic zpowrotem lozeczko ze szczebelkami bo czuje ze w ramach zadrosci bede musiala tak zrobic.....no i musze jechac po druga moskiteire do Ikea ,,,ach.
Witam,
Ja dzisiaj już po dawce słodkości. Ostatnio nie mogę się bez nich obejść. Oj... będzie na wadze widać, będzie
Wiesz Iwonka, Twoja córcia jest słodka. Uwielbiam na nią patrzeć. Wygląda na takiego małego ślicznego urwiska:-)

,a co się będę stresować 

Po południu mam wizytę u gina i jakieś mam złe przeczucia. Chyba sama niepotrzebnie się nakręcam, ale tak bardzo nie chciałabym teraz wylądować w szpitalu. Ale od kilku dni mam jakieś dziwne skurcze a do mojego terminu zostało jeszcze sporo ponad miesiąc. Buuuu.... i do tego jeszcz leje deszcz za oknem. Ech, uciekam, bo jeszcze którąś z was zarażę swoim "optymizmem"
Trzymajcie się kochane, jeszcze cały czas w wersji podwójnej.