reklama

Majóweczki 2008

reklama
Czesc Dziewczynki!! Czytam was caly czas, ale zawsze jak przychodze na BB to juz wszystkie spicie :) I wtedy jakos nie chce mi sie samej tutaj wypisywac :zawstydzona/y: Dzisiaj dowiedzialam sie ze moja kolezanka jest w 5 miesiacu ciazy i wyobrazcie sobie ze byla dopiero na 1 usg, okazalo sie ze ma za malo wod plodowych i nie wiadomo co bedzie dalej,nawet jej dziecka nie pokazali na monitorze nic ,odeslali do domu mowiac ze szpital sie nie specjalizuje w takich przypadkach i musi czekac co bedzie dalej....zalamka tak bardzo mi jej zal , nie wiem jak pocieszyc i co doradzic:-(:-(

dzien dobry

Witam się pierwsza, żeby nie było, że spię do południa :-D
A tak poważnie to wstałam już o 6.30 bo moja ekipa remontowa wstawia mi od 7 okna dachowe, więc mam hałas niemiłosierny nad głową.
Ledwo wczoraj posprzątałam a tu mi dzisiaj aż w 5 "chłopa" wpadli, więc będę mieć syf jak cholera... i o lezeniu moge znowu zapomnieć.
Mały się w końcu zbuntuje, że o niego nie dbam i się urodzi za wczesnie :no:

No juz postow na stukane slodkie majoweczki :)
Maja super ,ogladalam,moj malzonek sie przerazil,nie wiem czumu;)
Pola bezposrednio nie wkleisz,tylko przez jakas stronke np YouTube - Broadcast Yourself. ale tez tylko krotki filmik

dziękuję Iwonka, będę próbowała

Możecie dzisiaj pisać do woli o słodyczach, bo kupiłam sobie rano ciasteczka w czekoladzie - "przezorny zawsze ubezpieczony":-D :-D:-D

Nie będę się już "męczyć" tak jak wczoraj

I ja sie melduje :) Pogoda pod psem ale nawet sie ciesze bo sie wezme w koncu za robote.Lazienka sie prosi do sprzatania i nie tylko.Streta malych ciuszkow i pieluch czeka na prasowanko.
Marlene a inny szpital?
Pola ja to zawsze jak nie mam noc slodkiego to sobie walne omleta z dzemem czy nawet z cukrem i juz mi lepiej :)

A wiecie ze MM nie odezwala sie do tej pory.Pisala w ostatnich postach cos o czopie.Moze juz urodzila......

IPola ja to zawsze jak nie mam noc slodkiego to sobie walne omleta z dzemem czy nawet z cukrem i juz mi lepiej :)

Mój sposób to kawa rozpuszczalna z dużą ilością mleka i cukrem. Zazwyczaj piję tylko czarną, parzoną i bez cukru.

Ale wczoraj z tymi Michałkami, ciastkami z kremem, czekoladą itp. to już przesadziłyście... nawet nie wiecie, jak mnie wczoraj tym torturowałyście Majowe Koleżanki.
Ledwo przeżyłam :-D:-D:-D

reklama
Ja dzis ide kolo 18 do gina na wizyte kontrolna.Vanesska sie obudzila wiec lece zrobic jej sniadanko.A tylko otworzyla oczy i gada jak najeta moja gadula mala:) Dzis cala noc spala ladnie w swoim pokoju i w swoim lozeczku.Wczoraj powiesilam moskiteirke nad lozeczkiem dla malenstwa zobaczyc jak to wszystko wyglada,i wsadzilam tam takiego kwiatka z Tesco to moja corcia oczywiscaie kwiatka kazala zabrac,a wogole to powiedziala ze to jest jej lozeczko a nie dzidzi....dobrze ze z tego tapczanika Vanesski co kupilam mozna zrobic zpowrotem lozeczko ze szczebelkami bo czuje ze w ramach zadrosci bede musiala tak zrobic.....no i musze jechac po druga moskiteire do Ikea ,,,ach.

Załączniki

• P4130021.JPG
    P4130021.JPG
    23,7 KB · Wyświetleń: 57

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry