Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
oj, tego mi bylo trzeba. polezalam w wannie z ksiazeczka przy radyjku. bajka. zazwyczaj biore szybki prysznic, ale dzis sobie polezalam. potem oliwka na ewentualne rozstepy;-)
Witam Was,
u nas piękna pogoda:-) w końcu!!!! my już po śniadanku i chyba wybierzemy sie na jakiś spacerek, ale mam się nie forsować, no to będę ostrożna, bo mąż w Koninie i mówi że przyjechać to on raczej nie zdąży;-)
Iwonka, no straszna szkoda, że Ty bez telefonu, weź popatrz na allegro jakiś tani i już, szkoda kasy na nowy jak zaraz się umowa kończy;-) Maju, no to pewnie ślicznie wyglądasz jak już po fryzjerze, ja idę w czwartek do swojej fryzjerki:-) Aurelko, Zwolinko czekamy na wieści od Was
cos nie moge sie wybrac do tego sklepu. chyba najpierw zjem drugie sniadanko ;-) zrobilam wczoraj "gzika" (twarozek ze szczypiorkiem) mnaim, zaraz go wchlone!
9 dni, o matko, jak to brzmi, to wy juz jak na szpilkach :-) ja 25 maj wiec jeszcze na majowke pojade ;-) u nas troche slonce sie przbija, moze wygra z chmurkami.
Czy wam tez dziewczyny leje sie z piersi?? ja teraz nie zakladam czasem biustonosza bo bardzo mnie pnie a musze kupic juz wiekszy... to jak chodze w koszulce to poprostu jak sie piersi ocieraja to mam ogromne mokre plamy... wiem ze to siara ale az tyle??
Magali- dla mnie to jakos odlegle jest hahaha maly sie nie spieszy i podejrzewam ze jeszcze go przenosze az sie zlituja mnie przyjac do szpitala dlatego nie panikuje...
tylko ze ja mam urodziny 6 maja i jesli do tego czasu nie urodze to wlasnie w tym dniu mam sie stawic do szpitala..:---( a ja tak nie chce...
Moje kochanie mogloby mamusi zrobic prezent urodzic sie wczesniej zeby na moje urodziny wyjsc ze szpitala...
Od czwartku walczę z przeziebieniem i zamiast mi przechodzic, to czuję się coraz gorzej. W dodatku w domu mam zimno, bo fachowcy majstrują coś przy grzejnikach i pozakrecali wodę (z centralnego też). Do tego dzisiaj przyszło 5 chłopów i kręcą się w tą i z powrotem, a na dworze zrobiło się błotsko, więc wyobraździe sobie, jak wygladają teraz moje podłogi