reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Dziewczyny no wiec ja juz po badaniu... powiedzialam lekarzowi ze predko to on sie mnie nie pozbedzie... zbadal mnie dosc skrupulatnie szyjka zamknieta a maly nisko wstawiony juz w kanal... wiec sa jakies nadzieje... z usg wyszlo ze serduszko zdrowe mimo mojej choroby lozysko bardzo dojrzale wiec teraz to moze sie zaczac juz tylko starzec... maly nie jest obwiniety pepowina... pierwszy raz widzialam jego stope:-):-):-):-) a i zapytalam co ze zwolnienie to powiedzial ze mam w piatek przyjsc do niego do szpitala to mi wypisze a w miedzy czasie zrobi znow KTG i USG a zaptalam co po piatku kiedy sie widzimy?? to powiedzial ze moze maly sie juz do wtorku urodzi?? a ja na to ze ja juz nie wierze w nic i ten tydzien mnie nie zbawi:baffled::baffled: zaczal sie smiac i mowi ze widac ze juz zdesperowana jestem:-D:-D:-D

reklama
no co prawda to prawda w sumie najpeirw Ci mowili ze w kwietniu itd a tu maj prawie i cisza tez bym byla zdesperowana niewiedza, ale masz kamilka racje tyle sie meczysz ze tydzien Cie nie zbawi ;-)

Tak mnie dzis glowa boli ze juz druga kawe pije a cisnienie mam niskie:baffled::baffled::baffled: ja mu powiedzialam ze przyjde rodzic akurat na jego dyzur pomarudze mu troche bo nie mam juz sily...

wlasciwie to mi dwa zostaly a to 7 to ja juz z terminem pozniej licze...:baffled::baffled::baffled: jedyne slowa jakie mnie pocieszyly ze maly sie obsunal bo nie chcial wejsc w kanal dlugo...

Przyszla mamo- ruszy ale kroplowka 6-7 maja :dry::dry::dry: i kto by pomyslal haha ze zostane ja ... a dzis faktycznie mozna obstawiac kto nastepny rodzi bo codzien to nowy dzieciaczek...tylko nie moj..

reklama
Do góry