• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam jako trzecia i nierozpakowana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja też dzis nie wyspana i podobnie jak wy miałam w nocy skurcze i teraz mam co 12min jak narazie i nie zapeszać!!!!!
A pozatym wpadłam wczoraj na pomysł wieczorm w łóżku sprawdzić sobie rozwarcie-i miałam nawetduże na moje 4 palce:szok::szok::szok:A po chwili tak mnie zakuło w pochwie,że to bez watpienia był skurcz!!!!
Najgorszy jaki miałam!!!!bolałao!!!!:szok:
I teraz mam skurcze z brzucha ale nie robię sobie nadzieji....
Dziewczyny wkońcu niech któraś zacznie fale bo ja już chce!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze,że Kamilka przynajmniej juz nie narzeka-teraz ja na jej miejsce wskoczyłam:tak:;-):-DI ciekawe jak Oleska???:-)Pewnie też dzidzie tuli!!!
Dobra jak co dam znać smskiem do Iwonki lub Dotkass.

reklama
Ślę gratulacje także dla Oleski !!!

Iwonka - serdecznie współczuję. Tak mi Ciebie szkoda. Cierpisz niesamowicie. mam nadzieję że jak najszybciej się rozdwoisz i już nie będziesz musiała się tak męczyć.

Kolejna rozdwojona majoewczka:tak::-):-):-) Wiadomosc od Oleski
"Hej.Tu Oleska1977 z forum.Wczoraj o 22:50 urodziła sie s.n. Jagodka.Ma 58cm i wazy 3370.Na razie jest strasznie grzeczna.Pozdrawiam was dziewczynki :)"

GRATULACJE OLEŚKA!!!!!!!!!!!!!!WIDZISZ JAK CI MÓWIŁAM?!:-):-):-)NAWET CI 24 H NIE ZAJĘŁO ,B:-)O MIAŁAŚ NIUNIE TEGO SAMEGO DNIA!!!!!!!!!!!

Iwonka-ja ci wspólczuje ale ja mam to samo z tym kłuciem w pochwie (bo szyjki to ja juz nie mam:no::no::no:)Także łacze się w bólu .Mnie kłuło wczoraj przerazliwie :szok:a jak nie mam to nie mam:-(A jak się juz pojawi ból -na całego!!!Czy to skurcze które powodują rozwarcie???Bo z brzucha to sobie mogę mieć bo juz się przyzwyczaiłam:-D:-D:-D

Kathy ale mnie boli ta kosc łonowa,nie moge wtedy sie nawet rozkraczyc:szok: to tak jakby mi ktos cos wbijal w nia młotkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bol strszny a ile stekania przy tym jak sie przekrecam i zawsze slysze jakies PYK w kosciach:-(

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :tak:
Wczoraj wystraszyłam się nie na żarty, bo spod pępuszka zaczęła wyciekać krew. Od razu pognaliśmy do przychodni, gdzie pani mnie uspokoiła, że to normalne, gdy pępek już ma prawie odpaść. A dziś znowu moje biedactwo było kłute w paluszek na bilirubinę. Tak strasznie płakała, że aż mi się serce krajało.
Poprosiłam wczoraj mamę, żeby przyjechała. Ugotowała mi garnek zupy i upiekła kurczaka :-)
Była u mnie też położna środowiskowa. Kazała kąpać małą w krochmalu przez kilka dni. Zobaczymy, co to da. Może jednak wszystko się ułoży? :sorry2:

OLESKA GRATULACJE!!! CZYLI JEDNAK FALA PORODOWA ZNÓW SIĘ ZACZĘŁA, CIEKAWE KTÓRA NASTĘPNA?

Ach ja tez mam zła noc za soba.te spojenie łonowe mnie dobija.Bol nie samowity.Nie moge sie wogole przekrecac w nocy z boku na bok a musze bo szybko mi nogi dretwieje po całej dlugosci.I wstawac na siusiu 5 razy to tez katorga.Do tego bol brzucha jak na @ I kregoslupa..Kuzwa kiedy to sie skonczy?

Oj Iwonko bidulko, wiem co czujesz...ja kilka nocy mam nieprzespanych...kilka dni temu wyciągnęłam sobie puchową wielka poduchę, na której śpię, tzn. posladki i tułów, o wiele bardziej komfortowo, przynajmniej mniej boli napuchnięte ciało. Skurczy już chyba nie mam, albo tak się "zaprzyjaźniliśmy", że nie zwracam na nie uwagi :baffled:

Dobra jak co dam znać smskiem do Iwonki lub Dotkass.

Oczywiście Kochana dawaj znać!!!

Ja dziś z Wami nie popiszę, bo niedługo wychodzę, skorzystam z pogody, pojadę do Mamci, posiedzę troche u siostry z Maluchem :-), a później na 17:40 idziemy na USG, zobaczymy co nowego...może termin się przesunął na późniejszy...mam nadzieję, że nie :no:. Odezwę się jak wrócę wieczorkiem

I DZIEWCZYNY!!! ZACZĄĆ SIĘ ROZDWAJAĆ!!! MUSI BYC ZNÓW KILKUDNIOWA TURA!!! DIWE JUŻ ZACZĘŁY...CZEKAMY NA KOLEJNE!!! KTÓRA CHĘTNA??? ;-)

.Mnie kłuło wczoraj przerazliwie :szok:a jak nie mam to nie mam:-(A jak się juz pojawi ból -na całego!!!Czy to skurcze które powodują rozwarcie???Bo z brzucha to sobie mogę mieć bo juz się przyzwyczaiłam:-D:-D:-D

Kathy, kurcze mnie wczoraj też cholernie kłuło w szyjce i dziś z rana, jak szłam zamknąć drzwi za R to strasznie zakłuło, a tych z brzucha to właśnie też już nie czuję, bo się chyba przyzwyczaiłam, ale do bólu kręgosłupa, który promieniuje mi na boki i do góry chyba nigdy się nie przyzwyczaję, z dnia na dzień boli coraz bardziej :wściekła/y:

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :tak:
Wczoraj wystraszyłam się nie na żarty, bo spod pępuszka zaczęła wyciekać krew. Od razu pognaliśmy do przychodni, gdzie pani mnie uspokoiła, że to normalne, gdy pępek już ma prawie odpaść. A dziś znowu moje biedactwo było kłute w paluszek na bilirubinę. Tak strasznie płakała, że aż mi się serce krajało.
Poprosiłam wczoraj mamę, żeby przyjechała. Ugotowała mi garnek zupy i upiekła kurczaka :-)
Była u mnie też położna środowiskowa. Kazała kąpać małą w krochmalu przez kilka dni. Zobaczymy, co to da. Może jednak wszystko się ułoży? :sorry2:

Super ze mame poprosilas zeby przyjechala:tak::-) Wlasnie choc jak czasem cos ugotuje to juz dobrze:tak: a polozna pewnie jeszcze z raz przyjdzie,albo i nie.Warto sobie zrobic na kartce spis pytan do niej zeby pozniej nie zapomniec co sie chcialo spytac:tak: A niestety z tymi kluciami to tak jest ze i my cierpimy.Szczepienia zaraz sie zaczna i co 6 tygodni beda kuli nasze dzieci no ale coz trzeba to jakos zniesc bo to dla ich dobra:tak:ja plakalam na pierwszym szczepieniu:-(;-)Wszystko sie ulozy :)

reklama
Kathy ale mnie boli ta kosc łonowa,nie moge wtedy sie nawet rozkraczyc:szok: to tak jakby mi ktos cos wbijal w nia młotkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bol strszny a ile stekania przy tym jak sie przekrecam i zawsze slysze jakies PYK w kosciach:-(

No a ja mam te bóle w pochwie-szyjce ale pewnie cierpienie to samo mnie spojenie bolało ale w 8 mcu:wściekła/y:TOBIE WSPÓLCZUJE KOCHANIENKA!!!

OLESKA GRATULACJE!!! CZYLI JEDNAK FALA PORODOWA ZNÓW SIĘ ZACZĘŁA, CIEKAWE KTÓRA

I DZIEWCZYNY!!! ZACZĄĆ SIĘ ROZDWAJAĆ!!! MUSI BYC ZNÓW KILKUDNIOWA TURA!!! DIWE JUŻ ZACZĘŁY...CZEKAMY NA KOLEJNE!!! KTÓRA CHĘTNA??? ;-)

JA, JA NASTEPNA I WEZME WAS JAK CHCECIE TYLKO MNIE DOBRZE WYTYPUJCIE!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Tak druga tura w maju się zaczeła i nie ma na co czekać j ide dzis na noc hehe!!!
Kurcze coś małe chmurki się pokazują!!!Ale pogoda pikna!
A poza wszystkimi innymi rzeczami typu ....skurcze -boli mnie gardziołko i mam lekki katarek ale lecze (mężus podejrzewam ,że zaraził)myslę ,że przejdzie abym mogła przynajmniej swobodnie oddychać:tak::-)Przy skurczu....
No dobra bo się rozpisałam.......
Spadam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry