Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W takim razie ja dzisiaj obstawiam Ciebie![]()

anusiasac TY dzis urodzisz
zauwazylyscie ze jak cisza to cisza
a jak sie rodza to po dwa trzy dzieciaczki naraz![]()

, i dlatego te bóle. Już myślałam, że wyląduje po tym na porodówce ale jakoś udało się usnąć i dziś rano jest już wszystko ok, nic nie boli. Chyba mocnego twardziela mam w brzuszku, co to go żadne wywoływania nie ruszają, wyjdzie kiedy on bedzie miał na to ochotę... mały indywidualista:-)

Dotkass - no 3 tyg. to by sporo bylo, szczegolnie, ze do terminu masz juz tylko 11 dni... trzeba by jakies przyspieszacze zastosowac!;-) Choc jak dzidzia nie chce, to ani ruch, ani seksik, ani maliny, ani wiesiolek nie pomoga...

Kathy urodziła dziś o godzinie 0.55 śliczną córeczkę. Mała Nelka waży 2700 a długa na 50 cm. Dziewczyny życzę wam takiego porodu jak miała moja żona: krótki bezstresowy i do tego miła położna. Pozdrawiam wszystkie mamy.
Szczęśliwy TATUŚ!
Wogole witam was kochane jak nie ma rozwarcie moga leciec, saczyc sie wody ?
Ktora nastepna sie rozpakowuje??Iwonko moze Ty w koncu??

Ja mam dzisiaj KTG, będę uparcie siedziała w gabinecie dopóki coś w końcu ustalą, bo takie zwodzenie mnie z tą cesarką mnie już nudzi, już powinnam mieć to dawno ustalone, dlatego kieruję się od razu do szpitala w którym chce rodzić. A jak nic mi nie powiedzą, to jutro jadę do kolejnego szpitala w którym przyjmuje mój lekarz. Nie dam sie tak łatwo spławić.
Wogóle jestem jakas rozkojarzona, przed chwilką zrobiłam sobie herbatę i ją posoliłam, od razu się nie obczaiłam bo jadłam kanapkę i myślałam że to ona taka słona![]()

Mi na kilkudniowego doła pomógł wczorajszy zakup bucików![]()
a powiedzcie mi moje drogie majóweczki, ile czasu może trwać taki pojedyńczy regularny skurcz? bo nie wiem czy dobrze wczoraj mierzyłam, bo wychodziły mi po 3-4 minuty...czy to możliwe?
... bo jak pisalam u mnie nie ma wiec sie zastanawiam czy awaryjnie wrzucic torbe spakowana jak myslicie ??
W takim razie ja dzisiaj obstawiam Ciebie![]()