Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

strasznie mi sie nie chce. w ogole to od porodu Fiolka nie za dobrze u nas w tym wzgledzie. ale nigdy nie bylo tak zle jak teraz...

szkoda ze tak jest i szkoda mi tego mojego faceta ale chyba musi wytrzymac i tez gdzies wyczytal ze ochota przychodzi pozniej po tym trzecim miesiacu i czeka cierpliwie
bidulek..... jest bardzo wyrozumialy jesli o to chodzi wiec oby tak dalej... u nas zrobil sie okropny mrozik dopiero przyszlam ale przemarzlam strasznie... teraz szykuje na wieczor urodzinki jeszcze salatka i z glowy.... piszcie co tam u was... ja sie robie senna bardzo i musze sie wyrobic ze wszystkim to moze jeszcze sie polloze
wiesz co mnie sie tak podoba to miasto... myslelismy zeby sie tam po slubie przeprowadzic i chyba tak zrobimy bo zakochalam sie w tym miescie.... ale napisz mi czy orientujesz sie moze czy latwo tam o mieszkanie?? i w ktorej czesci mieszkasz bo my mamy ciocie w dzielnicy Muchobor Duzy iw sumie tam jest fajna dzielnica bo latwy dojazd wszedzie....