• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
co do pepuszka to mojej cóeci odpadł dopiero po 2 miesiącach. Położna i lekarka kazały czekać, więc czekaliśmy. Nic się nie paprało więc nie panikowaliśmy.

I mnie zaczynają boleć plecy w krzyżu. Chyba ze zmęczenia. Ale jeszcze się nie kładę, czekam na mojego P niebawem wróci do domku. Może namówie go na masaż stóp i łydek.... :tak:.Zobaczymy.

Dziewczynki dziękuję za wszystkie życzonka urodzinowe i kciuki ;-)
Ja urodziłam córcię 12-05-08 opis porodu na odpowiednim wąteczku.
Bardzo szybko nas wypisali ze szpitala, bo w poniedziałek mała urodziła sie o g.14,11 a w środę o 14,30 już miała nasze wypisy w ręku i jechałyśmy do domku ;-)
Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamusią i trzymam kciuki za następne mamy i ich maleństwa!
Teraz bede czytać co naskrobałyście od 11maja:happy:

Zmykam już pod prysznic. Muszę jeszcze trochę poczytać i zobaczymy, jak minie nocka.
Mam nadzieję, że obedzie się bez fałszywych alarmów. Bo jesli tak ma być, to jednak wolę, żeby się nic nie działo :tak:

Dobranoc

Dzień dobry moje kochane...jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratulacje i gratuluję MINCE - mamy równodnióweczki :-D:-D:-D i to PARKę...:-D:-D:-D Mateuszek śpi sobie smacznie, jego tatuś też :tak:, a ja jakoś po karmieniu już się rozbudzilam, więc siadłam oczywiście na BB... oczywiście nie nadrobiłam tego, co napisałyście podczas naszego pobytu w szpitalu, bo tempo jak zwykle macie zawrotne...

Anusia80, no pewnie, że super mieć już maluszka po tej stronie brzuszka :-D:-D:-D sama to wiesz najlepiej.....
Kamilka, ja też cierpię z powodu nawału pokarmu, ale mam nadzieję, że wszystko szybko się ustabilizuje, bo szczerze mówiąc kręgosłup mnie strasznie boli, nie wspominając o piersiach, i to chyba właśnie od ciężaru moich "mlecznych silikonów" :-):-):-)
spróbuję wstawić jakieś fotki naszego szKRABKA...

Cześć Kochane rozdwojone i nierozdwojone :-D

Która dziś się nie pojawi...hmmmm??? Myślałam, że ja, ale niestety Pola jeszcze mnie nie obstawiła, więc cierpliwie czekam :tak:;-):-D. Obudziłam się dziś o 4:45, zaatakowały skurcze jak na @, dosyć mocne, ale nie napalam się, bo takich to już miewałam mnóstwo...z drugiej strony śmieszne, że zawsze łapie mnie bardziej w piątki- zagadkowe :-D. Teraz wycieka mi śluz z niteczkami (dosłownie niteczkami) krwi, jest ich coraz więcej :tak:, ale nie podniecam się, bo pewnie i tak nic z tego nie będzie

U mnie spokój, prócz bólu jak na @, twardnienia macicy i opuchniętych NUK :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D, ach te noki ja też mam strasznie opuchnięte :tak:

Czesc kochaniutkie:-)
Myslałam ze jak dzis zajze to przeczytam (a było co nadrabiać) ze Dotkass, Iwonka, Madamagda, OlaK. i inne majóweczki rozdwojone a tu cisza..... na co Wy czekacie kobitki:-pBRAĆ SIE ZA RODZENIE DZIECI!!!

Aniusia myslisz, że byśmy nie chciały??? My jak widać oddały byśmy wszystko, by wreszcie zaczęło się na dobre i zakończyło szczęśliwym finałem

spróbuję wstawić jakieś fotki naszego szKRABKA...

Mały słodziak...tzn trudno powiedzieć Mały :-D:-D:-D

Zaraz, zaraz, czy jestem pierwszą nierozdwojoną, która dziś dała znać o sobie??? Czyżby pozostałe rodziły??? No tak...tak myślałam, że zostanę tu sama a dwupaku ;-)

Cześć Kochane rozdwojone i nierozdwojone :-D

Mały słodziak...tzn trudno powiedzieć Mały :-D:-D:-D

Zaraz, zaraz, czy jestem pierwszą nierozdwojoną, która dziś dała znać o sobie??? Czyżby pozostałe rodziły??? No tak...tak myślałam, że zostanę tu sama a dwupaku ;-)

Witaj Dotkass, na Ciebie też przyjdzie pora:tak::tak::tak:, życzę Ci, żebyś Kochanie jak najszybciej znalazła się na porodówce... i żebyś tam długo nie zajmowała łożka :-D:-D:-D jak ja rodziłam, to w międzyczasie jednej 16-letniej pannie urodzenie dzidziusia zajęło raptem 25 minut...:szok::szok::szok:
będę trzymać za Ciebie mocno kciukasy...:tak::tak::tak::tak:
moje dwa chłopaki jeszcze śpią, a ja nadrabiam internetowe zaległości...

reklama
Dzień dobry.
Dotkass pakuj się na porodówkę, dzisiaj Twoja kolej. To Ty zaczniesz nową falę porodów. :-):-D:happy:

U nas coś pochmurno, może jakaś burza będzie ;-)

Pozdrawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry