iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dziewczyny ja zmykam bo boli mnie coraz bardziej brzuch jak na @ i rwacy bol pachwin.Musze sie polozyc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.Zobaczymy.

i to PARKę...

Mateuszek śpi sobie smacznie, jego tatuś też
, a ja jakoś po karmieniu już się rozbudzilam, więc siadłam oczywiście na BB... oczywiście nie nadrobiłam tego, co napisałyście podczas naszego pobytu w szpitalu, bo tempo jak zwykle macie zawrotne...

sama to wiesz najlepiej.....

;-)
. Obudziłam się dziś o 4:45, zaatakowały skurcze jak na @, dosyć mocne, ale nie napalam się, bo takich to już miewałam mnóstwo...z drugiej strony śmieszne, że zawsze łapie mnie bardziej w piątki- zagadkowe
. Teraz wycieka mi śluz z niteczkami (dosłownie niteczkami) krwi, jest ich coraz więcej
, ale nie podniecam się, bo pewnie i tak nic z tego nie będzie U mnie spokój, prócz bólu jak na @, twardnienia macicy i opuchniętych NUK![]()

, ach te noki ja też mam strasznie opuchnięte 
Czesc kochaniutkie:-)
Myslałam ze jak dzis zajze to przeczytam (a było co nadrabiać) ze Dotkass, Iwonka, Madamagda, OlaK. i inne majóweczki rozdwojone a tu cisza..... na co Wy czekacie kobitkiBRAĆ SIE ZA RODZENIE DZIECI!!!

Cześć Kochane rozdwojone i nierozdwojone
Mały słodziak...tzn trudno powiedzieć Mały
Zaraz, zaraz, czy jestem pierwszą nierozdwojoną, która dziś dała znać o sobie??? Czyżby pozostałe rodziły??? No tak...tak myślałam, że zostanę tu sama a dwupaku ;-)

, życzę Ci, żebyś Kochanie jak najszybciej znalazła się na porodówce... i żebyś tam długo nie zajmowała łożka 

jak ja rodziłam, to w międzyczasie jednej 16-letniej pannie urodzenie dzidziusia zajęło raptem 25 minut...