• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Dotkass dobra hjestes cale pudelko na raz zjesc! ;-)

Anusiasac jak masz juz zdjecie w kompie to przez ta stronke http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting! wkleisz zdjecie.Masz tam napis Przegladaj....wybierz zdjecie ktore chcesz wstawic i kliknij Otworz a nastepnie UPLOAD kiedy sie pokaze te zdjecie to pod nim beda kody,ty musisz skopiowac ten srodkowy pod zdjeciem i wkleic go w posta. I juz! :-) No to czekamy!

Łania bo ruchy dziecka czuje doskonale i nic mnie nie pokoi,powiedziala babka ze jak chce moge byc dzis u nich ale nie musze skoro wedlug mnie jest ok wiec moge przyjechac jutro.

Dziubek z mila chcecia zaczne kolejna fale porodow,tylko nie wiem jak ;-)

No a mnie boli glowa,brzuch jak na @ pachwiny....i ogolnie jestem jakas zmeczona i spiaca.Uplawy tez jakos sie zatrzymaly.

reklama
Hmmmm, coś jednak nie idzie mi wyłączenie kompa, tymbardziej, że R się zdrzemnął i nie będę go jeszcze budziła, niech sobie pośpi...ja też od 14 do 16 spałam, i dobrze mi to zrobiło, więc jeszcze poczekam, aż się obudzi i dopiero zrobie kolacyjkę dla obojga ;-), niech zna dobre serce żony, w końcu przyniósł mi ptasie mleczko :-D

Dotkass dobra hjestes cale pudelko na raz zjesc! ;-)

Iwonka całego nie zjadłam, ale połowę tak, druga stoi w lodówce i czeka na kolejny napad słodkościowego głodu :-D:tak:

Anusiasac gratuluje.Jaki duzy synek.

Calkiem spore te dzieci majowe sie rodza.

Madzia ze mnie wody plodowe niezle chlusnely, mialam spodnie az po kolana zalane i jak szlam to jeszcze sie lalo. A polozna w szkole rodzenia mowila,ze tych wod to tak ok 0.5- 1 szklanki a ja mialam wrazenie jakby wiadro tego bylo.Z tego co pamietam to to takie lekko sliskawe bylo.

Kerry ja chodzilam do szkoly rodzenia.Bardzo mi sie podobala zwlaszcza czesc z cwiczeniami fizycznymi. Wyklady te na ktorych bylam bez rewelacji ale ok.Niestety Ania sie pospieszyla i nie bylismy na dwoch zajeciach, a calosc to bylo 6 spotkan raz w tygodniu.Godzinny wyklad i godzina cwiczen. Niestety musialam zaplacic 400zl bo ani nie mieszkam ani nie pracuje w Wawie.

Ten Sab simplex ma taki sam sklad jak espumisan, infacol, bobotic.

Plantex moja kuzynka tez poleca. Mozna go stosowac od pierwszego tygodnia.Ja tez juz kilka razy go dalam Ani i chyba byla spokojniejsza po tym.

ze mnie wody plodowe niezle chlusnely, mialam spodnie az po kolana zalane i jak szlam to jeszcze sie lalo. A polozna w szkole rodzenia mowila,ze tych wod to tak ok 0.5- 1 szklanki a ja mialam wrazenie jakby wiadro tego bylo.Z tego co pamietam to to takie lekko sliskawe bylo.

Hmmm...śliskawe powiadasz...to zastanawiające, bo mi cały czas cos takiego się sączy, bezzapachowe, bezbarwne i lekko sliskawe właśnie, takie bardziej wodniste upławy, ale myślałam, że wody to jak nazwa wskazuje to właśnie wody...no nic poczekamy zobaczymy, wód miałam w górnej granicy, więc jak powoli się sączą to poczekam :tak:, a w sumie to mogłoby tak być, bo po nocy miałam mokre majtki bez żanych białych wydzielin jak zwykle po upławach no i ten obwód brzunia zadziwiająco spadł o 2 cm :confused:, ale watpię czy to to...dlatego czekam ;-)

reklama
Cześć dziewczynki!
Coś to rozdwajanie nasze zwolniło tempa! Współczuję, tym które już przenosiły i czekają na maluszki, i tym co mają bóle...
Mało zagląda majóweczek rozdwojonych i nie dziwie się. Mi dni lecą tak szybko, że szok. Synek rośnie, zrobił się papuśny:-). Tylko pojawił się problem kupek, a raczej ich braku i kolek. Noce są ciężkie momentami...

Chciałam jeszcze Wam opisać mój poród, póki pamiętam niektóre szczegóły. Postaram się jutro to zrobić na odpowiednim wąteczku.

Idę się kąpać, korzystam z okazji, że synu śpi. Sama go wykąpałam dziś pierwszy raz, aż się zgrzałam!

Pozdrowionka dla wszystkich, postaram się jeszcze wpaść później, jak się da:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry