Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dzień dobry.
Dotkass pakuj się na porodówkę, dzisiaj Twoja kolej. To Ty zaczniesz nową falę porodów. :-)![]()
Oj jo-anna-on, żeby Twoje słowa były prorocze

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzień dobry.
Dotkass pakuj się na porodówkę, dzisiaj Twoja kolej. To Ty zaczniesz nową falę porodów. :-)![]()

Nie serio mowie ,oby to bylo to i ja mam nadzieje ze u mnie tez cos sie moze zaczyna dziac ale taka malutka tylko mam nadzieje

czego nie zrobi zdesperowana kobieta żeby przyśpieszyć troszkę poród. 
, ale tylko jak posmaruję najpierw oliwką bo tak to bolą.Dziewczynki coraz więcej tej krwi mam w wydzielinie...coraz bardziej boli brzuch jak na @...nie chcę znów panikowac i dzwonić po R, bo okaże się, że znów na darmo...poczekam jeszcze, zaraz wezmę kąpiel, posiedzę na słoneczku o ile dam radę...już nawet nie napalam się, że to już, bo ostatnio się tak napalałam i dupa, więc czekam, aż przejdzie![]()
Po godzinie 11 dotarłam do szpitala i zaczęło się cierpienie w poczekalni, zostałam przyjęta na oddział dopiero po 14 i się okazało, że mam już rozwarcie na 5cm, o godzinie 16:51 Młody był już z nami :-)