reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej dziewczyny.
malo mnie tu. podziwiam was ze macie czas tyle pisac:tak:
jak iga zasypia w dzien to próbuje nadrobic zaleglosci w praniu, sprzataniu itp.
co do pieluchowania to mi pediatra przy wypisie kazala do 6 tyg. podwojna tetra, ale jak robilam podwojna to mala byla niespookojna i polowa ciuchow za mala:-)
teraz pielu****e jedna tetra, raczej przez cala dobe, ale wiem, ze niektorzy tego nie robia.

pola gratuluje serdecznie

kiedys pisalyscie o kąpielach maluchow-czy slyszalyscie, ze niektore szpitale/lekarze zalecaja kapiele co 2 dzien, a nawet raz w tyg.

wasze dzieci tez maja takie leki? moja ma strasznie. zwlaszcza jak spi

milego dnia
pozdrawiam

polka mi w aptece na bole brzuszka polecili herbatke z kopru wloskiego-ja mam z hippa, mala nie chce ssac butli, wiec lyzeczka bede podawac

iwonka jak bedziesz miala troche czasu wklej prosze zdj naszej igi

dziewczyny-to mozliwe, zeby mi juz krwawienie ustalo ??3,5 tyg

ja po cc i ciezary dzwigalam (wozek, fotelik z mala itp) az sie boje kontroli...

Aneta ta szczepionka jest doustna i musi byc podana w pierszych miesiacach życia maluszka.szczepionka na za zadanie ochronic przed różnego rodzaju biegunkami i grypa jelitową.

Czesc Majoweczki!

Faktycznie widze, ze maly ruch na Majoweczkach...
Agusiaa i Jade nie pisza, chyba juz urodzily?:-)

Ja w niedziele wyladowalam w szpitalu z bolem krocza i dopiero wrocilam do domku. Wiec od porodu kiepsko, bo najpierw dziecko nam zatrzymali w centrum zdrowia dziecka, no a teraz mnie z dzieckiem, bo bol byl nie do zniesienia. a to wszystko przez te szycie wewnetrzne..

Mam pytanka dwa:

1. jak chce zapisac dzidzie do przychodni to czego potrzebuje?
2. Czy macie jakas stronke, gdzie jest opisane jakie badania, szczepionki etc. w kolejnych tygodniach/mieiacach zycia? bo ja nie mam pojecia...

Milego wieczorku.

Hej Majóweczki :)

Tak się za Wami stęskniłam. Nie mam kiedy pisać. Czasami zdążę tylko coś przeczytać. U nas jest ok. Mała slicznie spi w nocy. Budzi się tylko 2 razy na jedzenie. Mamy tylko problem z pępuszkiem. Już jest 3 tydzień a jeszcze leci krewka z niego :( Już jeździliśmy od rodzinnego do chirurga po poradnię hematologiczną. Nie wiadomo dlaczego małej cały czas krewka leci:( Za tydzień jak się nic nie zmieni kolejne badania. Szkoda mi mojej Zuzi bo znowu będzie kuta. Trzymajcie kciuki żeby w końcu krewka przestała lecieć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry